636410 636410 636410 636410 636410

Scarpa Rush 2 GTX M Blue-Orange 46

Dynamisk och bekväm sko

Varunummer: 261650
1 430:-Kampanjpris
2 499:-Ordinarie pris
FargevariantCosmic Blue-Orange
Visa varianter som lista
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Scarpa Rush 2 GTX är den snabba vandringsskon som är en dynamisk och bekväm sko för att utforska stigarna, designad för dig som närmar sig bergen i ett snabbare tempo och behöver stöd och skydd.

 

  • Revolutionerande bekväm och dämpande
  • Progressiv absorption av kroppsvikt
  • Idealisk för vandringsleder

 


Komfort och dämpning säkerställs av IKS-tekniken, som kan progressivt och specifikt stödja kroppens vikt under aktivitet. Det nya anti-torsionssystemet förbättrar stabiliteten och hälskyddet, medan Gore-Tex-membranet garanterar vattentätt skydd.

 

Övre del


Tyget är mjukt för att säkerställa en bekväm passform, men samtidigt skyddande tack vare den integrerade 3D-tåhättan.

Snörning


Lätt snörning med öglasystem som fördelar trycket jämnt. Den övre delen är lätt att fästa och undviker tryckpunkter.

 

För


GORE-TEX Invisible Fit för en vattentät sko utan att kompromissa med passform, flexibilitet och vikt. Fäst direkt på ovandelen är den lätta konstruktionen konstruerad för att vara osynlig, vilket skapar en meshliknande komfortkänsla.

 

Enda


Presa® HIK-03 är designad och tillverkad av SCARPA med IKS-teknologi (Interactive Kinetic System) som kännetecknas av 7 dämpningsområden (domes): 6 i framfoten och 1 i hälen. De 7 kupolerna erbjuder bra dämpning och ett progressivt stöd för kroppsvikten. EVA-mellansulan med två densitetszoner absorberar stötarna.

 

Aktiv passform


ACTIVfit är ett byggsystem som utvecklar olika läster, sulor och modeller designade speciellt för dam- eller herrfötter. Modellerna är designade och konstruerade för bästa prestanda i olika utomhusaktiviteter. Tack vare sin erfarenhet och forskning erbjuder SCARPA absolut komfort. När vi säger "absolut" menar vi att en subjektiv fördel blir objektiv komfort. Denna linje etablerar en hög kvalitetsstandard för bättre prestanda, komfort, stil och hållbarhet.


Aktivt inflytande

ACTIVimpact är en teknologi applicerad på sulkonstruktion som använder material med fysikaliska och kemiska egenskaper som absorberar negativ påverkan med marken och ökar stötdämpande egenskaper, vilket gör det mesta av energin som används under aktivitet.

 

Tryck


Presa® är SCARPAs ultimata resultat av intern forskning och utveckling på sulor. En miljö för prospektering och teknisk innovation, där erfarenhet och vetenskaplig forskning smälter samman.

 

Varje Presa®-sula är noggrant utvecklad med skons sammanhang i åtanke. Mätningen av de viktigaste prestationsindikatorerna (inklusive Grip på torr och våt terräng, och Resistance) är avgörande för att välja den bästa sulan enligt den aktivitet skon är designad för.

 

Häl- och tåinlägg - i lågdensitets EVA för dämpning

 

  • DST TPU RAM - (Dynamic Stabilizer Torsion System) Ergonomiskt handtag i TPU med differentierade tjocklekar för anti-torsionskontroll
  • Mellansula EVA - i medium och hög densitet för stöd och dämpning
  • Medium Density EVA - hälinlägg för stötdämpning
  • Gummi yttersula - utvecklad av SCARPA med SuperGum gummiblandning för grepp och smidighet
  • Yttersuldesign - Framdrivningsområde - Bromsningsområde - Maximalt greppområde - Aktiv dämpningszon.

 

Gore-Tex


Produkter designade av GORE-TEX-membran är vattentäta, vindtäta och hållbara med andningsförmåga på toppnivå. Dessa produkter kommer att stå sig genom tiderna eftersom de är designade för att garantera säkerhet, skydd och bästa komfort i vilken terräng som helst.

 

Vikt
380g - Taglia/storlek 42

Recensioner
Frågor & svar
Support
636410