636566 636566 636566 636566 636566

Scarpa Rush 2 Mid GTX W Sage-Yellow 37,5

Varunummer: 261689
1 426:-Kampanjpris
2 799:-Ordinarie pris
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Rush Mid GTX er en innovativ sko som vidareutvecklar framgången från den ursprungliga Rush-modellen.

 

Den har samma revolutionerande Freedome™ IKS™ yttersula som ger enastående grepp och stabilitet oavsett vilka utmaningar dagen innebär. Denna sko är designad för att klara ojämn terräng och leverera pålitlig prestanda under olika aktiviteter. En av de framträdande egenskaperna hos Rush Mid GTX är dess helt syntetiska ovandel, som ger en kombination av låg vikt och dynamiskt stöd.

 

Detta innebär att skon är bekväm att bära samtidigt som den ger bra skydd och stöd för foten. Oavsett om du rör dig i bergsterräng eller utforskar stigar kommer skon att hjälpa dig att hålla dig bekväm och säker. En annan viktig egenskap hos Rush Mid GTX är dess vattentäta och ventilerande skydd, tack vare GORE-TEX® Extended Comfort-fodret.

 

Detta gör att skon kan hantera blöta förhållanden samtidigt som den låter fukt och värme avdunsta, vilket håller fötterna torra och bekväma under hela aktiviteten. När det gäller specifikationerna kan vi nämna några viktiga detaljer. Skon har en ventilerande DTS TPU Frame-innersula som ger extra stabilitet och komfort. Den har också en 3D EVA-CM mellansula som ger bra stötdämpning och avlastning för foten under längre vandringar eller löpning.

 

SCARPA Free-dome yttersula är designad för att klara varierande terrängförhållanden och ger utmärkt grepp på olika ytor. När det gäller material är huvudmaterialet i Rush Mid GTX syntetiskt. Det ger både hållbarhet och låg vikt, vilket är avgörande för komfort och rörelsefrihet under aktiviteter. Sammantaget väger varje sko cirka 380 gram (i storlek 42), vilket är relativt lätt jämfört med många andra terrängskor på marknaden.

 

Denna vikt gör det lättare att röra sig snabbt och effektivt utan att bli trött. Med sin kombination av innovativ yttersula, helt syntetisk ovandel, vattentätt GORE-TEX® skydd och lätt design är Rush Mid GTX en pålitlig följeslagare för äventyrliga utomhusentusiaster som kräver både grepp, stabilitet och komfort i utmanande terräng.

 

  • Andningsbar
  • DTS TPU Frame-innersula
  • 3D EVA-CM mellansula
  • SCARPA Free-dome yttersula
  • GORE-TEX®
Recensioner
Frågor & svar
Support
636566