353750 353750 353750 353750 353750 353750
BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Patagonia M:s Swiftcurrent Expedition Waders är Patagonias mest kompletta vadare, utvecklade speciellt med optimal passform, ökad rörlighet och hållbarhet i åtanke. Vadarna är justerbara och har ett byxselesystem med snabbkopplingar som gör att vadarna enkelt och snabbt kan göras om från bröstvadare till midjevadare. Dessutom är vadarna utrustade med ett brett utbud av smarta och innovativa lösningar så att du kan fokusera på det som är viktigt, nämligen själva fisket. Lösningar som ingår i vadarna är bl.a Innerficka, asymmetriska handvärmarfickor med dragkedja och anatomiskt anpassad vadarstrumpa.

Patagonia M:s Swiftcurrent Expedition Waders är tillverkade i en 4-lagers konstruktion H2No™ Performance Standard material
Durable H2No™ Performance Standard återvunnet polyester mikrofiber skal med vattentät/andningsbar barriär och en DWR (hållbar vattenavvisande) finish
Formsydd och med enkel sömkonstruktion för ökad hållbarhet, rörlighet och komfort
Vadderat och fullt justerbart Y-format sadelsystem med snabbkopplingar för justering
Säker vadarbälte i stretch
Stor bröstficka fram med dragkedja
Vändbar innerficka
Två interna fästanordningar för verktyg
Knäskydd med avtagbara knäskydd av skum
Anatomiskt formade strumpor med lägre volym, mer sockliknande passform för bättre komfort
Fasta grusskydd
Vikt: 1471g
Färg: Forge Grey


Lite om Pategonia

Patagonia grundades av bergsklättraren, miljöpartisten och affärsmannen Yvon Chouinard redan 1970. Chouinard hade då precis sålt sitt hjärtebarn Chouinard Equipment - nu mer känd som Black Diamond. Från början där man tillverkade klätterutrustning är Patagonia idag känt för kläder, skor och ryggsäckar för klättring, surfing, skidåkning, snowboard, off-the-beaten-path löpning och inte minst flugfiske.

Skitt Fiske är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud inom vår kategori Patagonien.

Allt är givetvis gjort i högsta kvalitet och med teknisk finess som Patagoniens konkurrenter avundas. Deras miljöprofil, inställning till allt liv på jorden och inte minst vår egen planets sårbarhet är unik. Vi rekommenderar alla att läsa boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Besök gärna Patagonia på deras hemsida för mer info.

Patagonia - Bygg den bästa produkten, orsaka ingen onödig skada, använd affärer för att inspirera och implementera lösningar på miljökrisen.


Patagonia har åtagit sig att donera 1 % av sin årliga omsättning till en välkänd miljöorganisation. Så när du väljer en produkt från Patagonien gör du också ett aktivt val för att bevara vår underbara planet.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
353750