398346 398346 398346 398346 398346 398346

Patagonia M's Swiftcurrent Waders LSM

lätt och andingnsbar Vadarbyxa

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Patagonia M:s Swiftcurrent vadare är mångsidiga, vattentäta vadare som andas. Vadaren har midjemonterade EZ-lock selar så att du snabbt kan justera den från bröst till midja. Vadaren har en innerficka och bröstficka.

68 % av våra tyger den här säsongen är gjorda av återvunnet material.

Lite om Pategonia

Patagonia grundades av bergsklättraren, miljöpartisten och affärsmannen Yvon Chouinard redan 1970. Chouinard hade då precis sålt sitt hjärtebarn Chouinard Equipment - nu mer känd som Black Diamond. Från början där man tillverkade klätterutrustning är Patagonia idag känt för kläder, skor och ryggsäckar för klättring, surfing, skidåkning, snowboard, off-the-beaten-path löpning och inte minst flugfiske.

Skitt Fiske är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud inom vår kategori Patagonien.

Allt är givetvis gjort i högsta kvalitet och med teknisk finess som Patagoniens konkurrenter avundas. Deras miljöprofil, inställning till allt liv på jorden och inte minst vår egen planets sårbarhet är unik. Vi rekommenderar alla att läsa boken "Let My People Go Surfing" av Yvon Chouinard.

Besök gärna Patagonia på deras hemsida för mer info.

Patagonia - Bygg den bästa produkten, orsaka ingen onödig skada, använd affärer för att inspirera och implementera lösningar på miljökrisen.


  

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
398346