656926

Westin Original Swim Calendar

Premium kalender med 24st westin swim

Varunummer: 266776
2 299:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Den ultimata samlingen av det världsberömda originalet Westin Swim! Handplockade av Westins team av expertfiskare.

 

Tjugofyra fiskfångande Swim, många i customfärger endast tillgängliga i Westins adventskalendrar, gör detta till ett måste för alla seriösa predatorfiskare. Varje dag är en Swim-dag med denna unika samling legendariska beten.

 

  • Beten för abborre, gös och gädda
  • Innehåller 24 st. Westin Swim

 

Julkalendrar och adventskalendrar är den perfekta nedräkningen till julafton


En julkalender, eller adventskalender som många kallar den, är ett perfekt och unikt sätt att räkna ner till den stora presentdagen. Speciellt för de av oss som förväntar sig att stora mängder användbar meteutrustning ska finnas under granen. Köp en kalender nu och se till att ha adventskalendern på plats tills nedräkningen börjar.

 

Dessa julkalendrar låter dig komma undan julkalendrar med dålig choklad och enkla plastleksaker som ingen använder. Fyll på med användbara och roliga fiskeredskap som passar alla sportfiskare. Perfekt för kropp och själ - användbar att ha med sig på nästa fisketur.

 

Ge alla sportfiskare en meningsfull upptakt till jul med en riktig adventskalender som laddar upp för de festliga högtiderna och kanske tar bort lite av stressen inför julen. Tänk så kul det är att börja dagen med en present som passar perfekt.

 

24 överraskningar för en älskad som förtjänar det, eller som en liten boost för dig själv varje dag - valet är ditt.

 

 

Hos oss hittar du julkalendrar som berör sportfiskarnas hjärtan, oavsett ålder och kön. Det är bara att välja om det ska vara för rovfiskaren, havsöringsfiskaren eller hobbyfiskaren.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
656926