656918

Westin Premium Predator Advent Kalender

Premium predator Julkalender

Varunummer: 266774
1 599:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Den ultimata julklappen till predatorfiskaren i ditt liv. Oavsett om fisket är bra eller dåligt, är du garanterad ett leende varje dag under december!

 

Innehåller det ultimata urvalet av premium Westin-beten, många med exklusiva anpassade färger och tillbehör. Idealisk för allround predatorfiskare som riktar in sig på abborre, gädda eller gös med Westins expertutbud av de allra bästa mjukbetena och ett fantastiskt sortiment av hårdbeten.

 

  • Beten för abborre, gös och gädda
  • Innehåller 24 st. premiumprodukter
  • Innehåller mjuk- och hårdbeten

 

Julkalendrar och adventskalendrar är den perfekta nedräkningen till julafton


En julkalender, eller adventskalender som många kallar den, är ett perfekt och unikt sätt att räkna ner till den stora presentdagen. Speciellt för de av oss som förväntar sig att stora mängder användbar meteutrustning ska finnas under granen. Köp en kalender nu och se till att ha adventskalendern på plats tills nedräkningen börjar.

 

Dessa julkalendrar låter dig komma undan julkalendrar med dålig choklad och enkla plastleksaker som ingen använder. Fyll på med användbara och roliga fiskeredskap som passar alla sportfiskare. Perfekt för kropp och själ - användbar att ha med sig på nästa fisketur.

 

Ge alla sportfiskare en meningsfull upptakt till jul med en riktig adventskalender som laddar upp för de festliga högtiderna och kanske tar bort lite av stressen inför julen. Tänk så kul det är att börja dagen med en present som passar perfekt.

 

24 överraskningar för en älskad som förtjänar det, eller som en liten boost för dig själv varje dag - valet är ditt.

 

Hos oss hittar du julkalendrar som berör sportfiskarnas hjärtan, oavsett ålder och kön. Det är bara att välja om det ska vara för rovfiskaren, havsöringsfiskaren eller hobbyfiskaren.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
656918