636034 636034 636034 636034 636034 636034 636034 636034

Westin BattleStick-T 7'4" Jig & twitch

Shimano SLX XT DC 71 XG

Varunummer: 261556
4 299:-Kampanjpris
5 998:-Ordinarie pris
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Westin Battlestick-T 7'4" Jig & twitch Combo. Denna baitcast-kombo med vår anpassade BattleStick-T 7'4" 7-30g spö och Shimano SLX XT DC 71 XG-rulle är en utmärkt kombo för dem som vill ha ett perfekt kvalitetspaket för allt från vanligt jiggfiske till ryckande jerkbaits och spökar. Även lämplig för andra tekniker. Sätt på ditt favoritbete, oavsett om det är softbaits, chatterbait, topwater, vevar eller spinnerbait och fånga dina drömmars fisk!

 

I Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g Combos kommer den med:

 

 • Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g
 • Shimano SLX XT DC 71 XG

 

Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g

 

Westin BattleStick är en Skitt Fiske specialutgåva spöserie designad i egen regi. Westin producerar kvalitetsprodukter för predatorfiske och med anledning av första säsongen av Perchbattle har vi samarbetat för att göra tre superfina spön för abborrfiske.

 

 • Rullfäste: Gummibelagt SKS rullfäste
 • Spöringar: K-ringar i rostfritt stål, LTS-spets (titan)
 • Handtag: Delat grepp med anpassat halkfritt gummihandtag i fiskfjällsdesign
 • Spömaterial: Torayca 24T & 30T korslagt japanskt kol av hög kvalitet
 • Snabb aktion


Battlestick-serien fokuserar på kvalitetskomponenter, ett lågt pris, snygg design, finjusterad action för att passa de allra flesta situationer och tekniker.

 

Oavsett om du är en erfaren abborrfiskare eller vill börja efter att ha sett vår Perchbattle-serie på YouTube, så är det här spöna för dig.

 

Westin BattleStick 7'1" 2-21g 2-delat ( haspel )


Denna modell är ett superallroundspö och avsedd att passa många fisketekniker och täcka ett brett utbud av beten. Vi ser den här modellen absolut mest lämpad för det vanliga jiggfisket med softbait, Texas & Carolina rigg, dropshot, mindre jerkbait och crankbait, topwater och små viblurer. Ett spö som inte bara täcker det mesta, utan med sin fina verkan också är superlyhört vid slag, vilket gör att du känner allt som händer i andra änden av linan.

 

Westin BattleStick 7'4" 7-30g 2-delat ( haspel ) 


Den här modellen är liksom sin lillebror också en bra allrounder, men passar bäst för det lite tyngre fisket. Här har vi identifierat tekniker som vibrationsbeten, chatterbaits, crankbaits och jerks, större jiggar och topwater som de mest lämpliga teknikerna. De 3 extra tummen gör den också till en bra modell om du fiskar från land och behöver en lite längre kastlängd.

 

Westin BattleStick-T 7'4" 7-30g (trigger)


Detta är den enda trigger (baitcast) varianten i serien, men den täcker också det mesta här. Det här spöet har en något djupare verkan men med bra kraft i ryggen. Perfekt för fiske med tunga crankbaits, chatterbaits, spook, jerkbaits och viblurer i synnerhet. Baitcast-versionen ger dig också ett ännu tätare band mellan hand, rullfäste och känsla när du fiskar.

 

Detaljer om modellerna i Westin Battlestick-serien:

Modell Längd Kastvikt Delar Transportlängd Vikt Spötyp
Westin Battlestick 7'1" 7'1" / 213 cm 2-21g 2-delat 110cm N/A Haspel
Westin Battlestick 7'4" 7'4" / 220 cm 7-30g 2-delat 115cm N/A Haspel
Westin Battlestick-T 7'4" 7'4" / 220 cm 7-30g 2-delat 115cm N/A Trigger

 

Shimano SLX XT DC 71 XG

 

Shimano SLX DC XT är den ledande baitcast-rullemodellen i den enormt populära SLX-serien. Med Shimanos mest avancerade I-DC5 Intelligent Digital Control bromssystem och en MGL III spole med låg tröghet, maximerar den gjutprestanda över alla storlekar av beten, inklusive ultralätta finesser.

 

Om du vill ha den direkthet som en baitcasting-rulle levererar, kombinerat med lättheten att kasta och mångsidigheten hos en rulle, bör SLX DC XT stå överst på din lista.

 


Kärnan i dess anmärkningsvärda gjutningsmångsidighet är en kombination av lågtröghets MGL III-spole och I-DC5 Digital Casting Control. Spolen är ultralätt och när den är laddad med multifilament eller monofilament snurrar den med silkeslenhet och lätthet för att maximera gjutlängden.

 

Men den verkliga hemligheten är det exklusiva I-DC5-systemet. Detta gör att du kan ställa in kastbromsen för den typ av lina du använder och även storleken på betet, från stor till ultralätt finess (plus och extra friktionsfri) som erbjuder fantastisk, problemfri, automatisk kastkontroll vid vridningen av en skiva.

 

Inuti HAGANE-huset av aluminium (med ultralätta CI4+ sidoplåtar) finns en kombination av Micro Module Gear och X-SHIP. Detta ger den omisskännliga mjukheten som förknippas med Shimano Baitcasting-rullar och tillräckligt med kraft för att tackla de största sötvattensfiskarna. Den lättjusterade stjärnbromsen har Cross Carbon Drag-brickor, vilket säkerställer att du aldrig kommer att känna dig utom kontroll när det är dags att lägga på extra tryck. Från ultralätta finessbeten till medelstora jiggar och crankbaits, SLX DC XT är en sann allrounder för den seriösa rovdjursfiskaren.

 

 • Hagane Kropp
 • SF Super Free Spool
 • S3D
 • I-DC 5
 • 8,2:1

HAGANE

HAGANE är ett designkoncept för Shimano-rullar gjorda för att tåla kontinuerlig användning och extrem misshandel. HAGANE är en innovation med inbyggd seghet och hållbarhet som fungerar tillsammans med Shimanos precisionsteknologi. HAGANE är för alla sportfiskare.


MICROMODULE

MicroModule Gear-teknologi skapar en smidig återhämtning genom att använda mindre tänder för att öka antalet kontaktpunkter mellan drivhjulet och kugghjulet.


X SKIP

X SHIP ger förbättrad utrustnings hållbarhet. Genom att stödja kugghjulet i båda ändar med lager, bibehåller drevet exakt inriktning med drivhjulet. Detta ökade stöd gör att kugghjulen kan hålla sig i samma läge under de tyngsta belastningarna. X-Ship-teknologin eliminerar även friktionen mellan spolskaftet och redskapet för att ytterligare gynna sportfiskare med förbättrad kastprestanda och kastavstånd för enklare kast.


HAGANE KROPP

HAGANE-kroppen är en smal metallkropp med hög styvhet. Kroppens styvhet och slaghållfasthet eliminerar praktiskt taget kroppsböjning på rullen när du slåss mot en fisk. Resultatet förvandlar sportfiskarens handlingar direkt till vevkraft.


MGL SPOOL?

MGL Spool III är spolen med låg tröghet designad med en tunn spolvägg som bibehåller hållbarheten. Detta hjälper till att förbättra gjutprestanda, snabb respons, långa avstånd, gjutkänsla och gjutstabilitet.


I-DC5

DC-bromssystemet känner av den ändrade spolhastigheten och kontrollerar bromskraften med mikrodatorn, vilket ger långdistans- och anti-backslash-kastprestanda. I-DC5-bromsen är en kombination av 3 lägen: FL (Fluoro), P (PE), N (Nylon), med 5 skivjusteringar för att möjliggöra exakta och enkla inställningar.


CROSS CARBON DRAG

CROSS CARBON DRAG ger jämn släppning och hållbarhet.


S3D

S3D SPOOL leder till avsevärt minskade spolvibrationer. Detta skapar en mjuk känsla vid gjutning.


S A-RB

S A-RB-lager går igenom samma process som Shimanos A-RB-lager, men har sköldar på båda sidor av lagren. Dessa sköldar minskar möjligheten att salt eller sand förhindrar lagrets rotation.


SUPER FREE SPOOL
SUPER FREE SPOOL minskar friktionen på spolaxeln under gjutning och förbättrar gjutprestanda.

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
636034