635893 635893 635893 635893 635893

Rapala Rippin Rap Skitt Fiske CPB 7cm

Egenutviklet Special Edition fargedesign

Varunummer: 261520
159:-
-+
100+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition är våra egenutvecklade färger som vi har gjort ihop med Rapala. Rippin' Rap har en läpplös, hög kroppsprofil designat Crank-, Swim- & Rip rörelser. Med hårda vibrerande rörelser med högt, karaktäristiskt BB-rasselsystem. Riktigt långkastande med varierat fiskedjup!

 

  • VMC krok #4 & #6
  • Fiskedjup: variabelt
  • Längd: 7cm
  • Vikt: 24 gram

 

Rapala Rippin’ Rap har en smal kropp och en hög profil och är designat till att spinnfiskas. Den har en hårt vibrerade gång och hörs på långt håll tack vare att den har en stor rasselkammare.

 

Den är mycket lättkastad och djupet bestämmer man själv genom att låta den sjunka till olika djup. Den fiskas effektivast om man vevar in några meter, spinnstopp, veva, spinnstopp osv.

 

Kan även användas som en balanspirk och fiskas vertikalt under båten. Passar bäst till abborre och gös men andra rovfiskar hugger om den passerar framför nosen.

 

«Loud & Proud»

 

Detaljer om de olika storlekarna på Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

Modell Fiskedjup Kroppslängd Vikt Krok
RPR07 Varierat 7 cm 24 g #4 & #6

 

Skitt Fiske egendesignade färger

Mönstret på sidorna av Rippin' Rap är baserat på samma hexagonmönster som finns i bikupor och fotbollar. Det är ett mönster som är naturligt effektivt och utrymmesbesparande. På sidan av Rippin' Rap-kroppen ger det oss en unik möjlighet att skapa ett mönster som är naturbaserat och kan ge associationer till fiskfjäll med olika färger.

 

De röda färgerna i deras ögon eller på deras kroppar kan lätt misstas för blod av hungriga predatorer som plötsligt får syn på Rippin' Rap som susar förbi.

 

På baksidan av stjärtfenan eller vid stjärtfenan har vi gjort en signatur med Skitt Fiske. Vi utgår naturligtvis ifrån att vårt namn på baksidan av stjärtfenan är den ultimata platsen för ett sådant lyckobudskap.

 

Alla de olika färgerna som vi på Skitt Fiske har designat med Rapala på Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

  • HNB - Honey Bee
  • HDB - Hydro Bee
  • ICB - Ice Bee
  • CPB - Copper Bee

 

HNB - Copper Bee

Detta är en Rippin' Rap med kopparfärgad kropp, rött bikupemönster och vita ögon. Koppar, rött och vitt är effektiva färger på beten eftersom de imiterar naturliga byten eller ger en kontrast som fisken kan uppfatta och reagera på.

 

Kopparfärgad kropp reflekterar ljus och skapar samtidigt en bra siluett även när vattnet är molnigt eller grumligt. Koppar kan också lysa mycket bra om solens strålar träffar kopparfärgen, vilket skapar en bra balans mellan synlighet och realistiskt utseende för rovfisken.

 

Rött är främst en färg som efterliknar blod och signalerar att ett lätt byte är på väg. Rött syns också bra om vattnet är mörkare eller grumligt.

 

Vita ögon skapar en kontrast till resten av betet, vilket gör den ännu lättare att upptäcka för rovfiskar.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
635893