635889 635889 635889

Rapala Rippin Rap Skitt Fiske ICB 7cm

Egenutviklet Special Edition fargedesign

Varunummer: 261519
79:-Kampanjpris
159:-Ordinarie pris
-+
100+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition är våra egenutvecklade färger som vi har gjort ihop med Rapala. Rippin' Rap har en läpplös, hög kroppsprofil designat Crank-, Swim- & Rip rörelser. Med hårda vibrerande rörelser med högt, karaktäristiskt BB-rasselsystem. Riktigt långkastande med varierat fiskedjup!

 

  • VMC krok #4 & #6
  • Fiskedjup: variabelt
  • Längd: 7cm
  • Vikt: 24 gram

 

Rapala Rippin’ Rap har en smal kropp och en hög profil och är designat till att spinnfiskas. Den har en hårt vibrerade gång och hörs på långt håll tack vare att den har en stor rasselkammare.

 

Den är mycket lättkastad och djupet bestämmer man själv genom att låta den sjunka till olika djup. Den fiskas effektivast om man vevar in några meter, spinnstopp, veva, spinnstopp osv.

 

Kan även användas som en balanspirk och fiskas vertikalt under båten. Passar bäst till abborre och gös men andra rovfiskar hugger om den passerar framför nosen.

 

«Loud & Proud»

 

Detaljer om de olika storlekarna på Rapala Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

Modell Fiskedjup Kroppslängd Vikt Krok
RPR07 Varierat 7 cm 24 g #4 & #6

 

Skitt Fiske egendesignade färger

Mönstret på sidorna av Rippin' Rap är baserat på samma hexagonmönster som finns i bikupor och fotbollar. Det är ett mönster som är naturligt effektivt och utrymmesbesparande. På sidan av Rippin' Rap-kroppen ger det oss en unik möjlighet att skapa ett mönster som är naturbaserat och kan ge associationer till fiskfjäll med olika färger.

 

De röda färgerna i deras ögon eller på deras kroppar kan lätt misstas för blod av hungriga predatorer som plötsligt får syn på Rippin' Rap som susar förbi.

 

På baksidan av stjärtfenan eller vid stjärtfenan har vi gjort en signatur med Skitt Fiske. Vi utgår naturligtvis ifrån att vårt namn på baksidan av stjärtfenan är den ultimata platsen för ett sådant lyckobudskap.

 

Alla de olika färgerna som vi på Skitt Fiske har designat med Rapala på Rippin’ Rap® Skitt Fiske Special Edition

  • HNB - Honey Bee
  • HDB - Hydro Bee
  • ICB - Ice Bee
  • CPB - Copper Bee

 

HNB - Ice Bee

Detta är en Rippin' Rap med silverkropp, blått bikupemönster och eldröda ögon. Silver, blått och rött är effektiva färger på beten eftersom de imiterar naturliga byten eller snabbt fångar predatorernas uppmärksamhet.

 

Silver är kanske en av de vanligaste färgerna på beten då dem är utformade för att dra till sig uppmärksamheten från större rovfiskar. Silverfärgen kan efterlikna fiskens naturliga glans och hud. Det gör att silverfärgade beten ser ut som riktiga byten för rovfiskarna och därför drar till sig deras uppmärksamhet. Eftersom silver inte efterliknar en viss typ av byte kan det också användas för att locka olika typer av fiskar som jagar små fiskar eller byten.

 

Blått är en färg som syns bra i vatten, så en blå färg sticker ut och drar till sig rovfiskarnas uppmärksamhet.

 

Rött kan imitera blod eller en irriterad fisk, och kan därför vara en effektiv färg vid fiske efter predatorer och rovfiskar som Abborre, Gädda och Gös.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
635889