450566 450566 450566

Tufte Hazel Hiking Pants W Rosewood L

Byxa- Dam

Varunummer: 251880
585:-Kampanjpris
1 599:-Ordinarie pris
-+
6 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Det är tekniska vandringsbyxor för dam från Tufte, med smal passform och alla de viktigaste detaljerna som vandringsbyxor ska ha.


Byxorna är gjorda av mjuk organisk bomull med elastan, för att säkerställa god rörlighet, och de är mycket bekväma att bära. Perfekt för en aktiv livsstil och promenader i skogen.


Byxorna är flexibla med förstärkta paneler på sits och knän för att förhindra slitage och ge bättre rörelsefrihet. Försedd med två fickor med dragkedja på sidan hittar du även en stor ficka på låret med lock och knappstängning. Denna har även en innerficka som är perfekt anpassad för din mobiltelefon. Fickorna är utmärkta för att förvara småsaker och utrustning du behöver på din resa.

Byxorna har en extra slitstark panel av CORDURA® längst ner på benen, för att skydda mot slitage där byxorna är som mest utsatta. Du kan enkelt justera benvidden med kardborrbandet och kildragkedjan hjälper när du vill ha byxorna över stövlarna.

Observera att ekologisk bomull inte är färgäkta om plagget utsätts för solljus över tid, så färgen kan blekna eller förändras och få solblekta områden. Vi rekommenderar att plagget hängs på tork inomhus efter tvätt.

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
450566