453148 453148

Tufte Boxer Briefs Dress Blues S

95% bambusviskose med oslagbar mjukhet

Varunummer: 252741
220:-Kampanjpris
279:-Ordinarie pris
-+
8 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Tufte Boxer Briefs

 

Världens mjukaste boxer? Oavsett ditt mål stöder Tufte Boxer Briefs dig hela vägen - utan att du känner dig trång. En mjukare och bekvämare boxer som snabbt blir en favorit. 

 

Tillverkad av SoftBoost ™ -material, en unik blandning av bambu lyocell och modalfibrer som gör boxern exceptionellt mjuk och bekväm, samtidigt som den är lika hållbar som bomull. Tygblandningen gör att boxern är anpassad till alla temperaturer och känns utsökt och svalande på sommaren, liksom varm och god på vintern. Det faktum att den också är gjord på ett mycket miljövänligt sätt gör boxern till en absolut favorit för alla. Oeko-Tex® Standard 100 certifierad, vilket innebär att plagget är hälso- och allergisäkert. Oeko-Tex®-standarden uppdateras varje år så att du kan vara säker på att den aldrig blir föråldrad. Innehåll: 95% SoftBoost ™ och 5% elastan.

                                         

Allergivänlig

Grundlig testning bekräftar att våra underkläder är hälso- och allergisäkra. Bambu lyocellfibrerna är också otroligt mjuka och bekväma - även för personer med känslig hud.

 

Absorberar fuktighet

Bambu lyocell absorberar fukt upp till 3 gånger bättre än bomull. Det drar bort fukt från huden och in i tyget.

Pandavänlig

Bambusen som vi använder skördas enligt principerna för hållbart skogsbruk. Flatavverkning används inte, och den bambu vi använder skiljer sig från vad panda äter.

 

Begränsar lukt

Vår bambu lyocell begränsar utvecklingen av lukt - det gör den perfekt för användning i underkläder.

SoftBoost™

Vårt SoftBoost™-material är en unik blandning av bambu lyocell och modalfibrer. Denna blandning gör produkterna exceptionellt mjuka och bekväma, samtidigt som de är lika slitstarka som bomull. Produktionsmetoden för SoftBoost™ är mycket miljövänlig - och med Oeko-tex® 100-certifiering utöver detta kan vi garantera säkra, rena och bekväma plagg - både för oss och för naturen.

Tvättanvisningar

Maskitvätt i 60?

Använd inte blekmedel eller sköljmedel. Produkten är naturligt mjuk och egenskaperna hos fibrerna kan förstöras av kemikalierna i sköljmedel. Rekommenderas för torkning utan användning av en torktumlare. Stryk vid låga temperaturer (under 110 grader, 1 markering på strykjärnet)

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
453148