454369

Westin Original Perch Clear Perch 12cm

2pk 19g

Varunummer: 253148
55:-Kampanjpris
75:-Ordinarie pris
-+
9 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Westin Original Abborre. Verklighetstrogna beten av alla former och storlekar har varit populära i decennier, men få har någonsin kommit i närheten av de handgjorda av Tomy's Bait. Nu är Westin glad att meddela att de har samarbetat med Tomy för att göra hans ursprungliga Abborrebetsdesign tillgänglig globalt. En livslång fascination för fiskar har gett Tomy en oöverträffad förståelse för deras beteende. Från att ha fiskar i akvarier, till att dyka med vilda fiskar, till att fiska efter dem, blev Tomy besatt av att utveckla konstgjorda beten som bättre efterliknade rovdjurens naturliga mat.

 

 

Ett av de mest realistiska betesfiskmönster som någonsin producerats
Ultrarealistisk abborrprofildesign och lackering
Handmålade detaljerade ögon och färger
Uppåtvänd svans skapar en unik fiskattraherande simning, även i låga hastigheter
Det bästa betet för många toppfiskare, nu tillgängligt för alla

 

 

 

  • 7cm/4g: 2 st
  • 9cm/8g: 2 st
  • 12cm/19g: 2 st
  • 15cm/34g: 1 st
  • 18cm/61g: 1 st

 

 

Tomy's Original Perch skapades första gången 2015 och är kanske hans mest kända bete. Utvecklad för att imitera en liten abborre, som på de flesta arenor är en viktig del av rovfiskens kost. The Original Perch exemplifierar Tomys uppmärksamhet på detaljer i jakten på en så verklighetstrogen design som möjligt. Genom att tänja på gränserna för handgjord betesdesign genom kontinuerlig utveckling, är Original Perch nu på höjden av betesdesign.

 

Den dynamiska formen på Original Perch förfinades senare med yttre fenor för att ge ett mer naturtroget utseende. I kombination med den otroligt realistiska handmålade finishen visade den sig oemotståndlig för rovdjur från början och dess rykte har vuxit internationellt i takt med att designen har utvecklats

 

Den uppåtvända paddelsvansdesignen på Original Perch har blivit en signatur för Tomys beten, vilket ger dessa beten en unik handling. Inte bara svansdesignen ger betet en unik och realistisk rörelse, utan det rör sig även i låga hastigheter, inklusive när det faller fritt när du tar ett snurrstopp. Fiskad på antingen en jämn eller något oberäknelig sving, har Original Abborren en supereffektiv åtgärd för alla rovdjur.

 

Var inte rädd för att prova detta i saltvatten också!

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
454369