664212 664212 664212 664212

Vision XLS Meri Reel

Fluesnelle til saltvann #7-8

Varunummer: 268596
3 899:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Vision XLS Meri med inspiration från Visions populära 7/8 XLV Kust, kommer den helt nya XLS Meri 7/8 kust- och saltvattensflugrullen. Denna rulle har inte bara fått en fräsch och elektrifierande design, den har även genomgått flera banbrytande uppgraderingar som gör den till den bästa flugrullen för kust- och saltvattendestinationer.

 

  • Lätt
  • Förseglat vattenavvisande bromssystem
  • Large Arbour spole
  • EVA vev för optimalt grepp
  • Tidlös design

 

Ett helt nytt vattenavvisande tätat bromssystem sitter i hjärtat av XLS Meri. Denna nya tätade skivbromskonfiguration är specialdesignad från grunden för att leverera den förbättrade prestanda som krävs av saltvattenfiskare. Förstärkt med tätning av O-ringar och SKF-fett kommer detta omgjorda, smidiga, helt justerbara bromssystem att se dig besegra även de tuffaste kust- och tropiska saltvattenmiljöerna.

 

Hållbarheten i XLS Meri överensstämmer med kraven för kust- och saltvattenfiske och inkluderar även en robust heraldisk V-ram och ett helspole-design som säkerställer styrka och styvhet under intensiva fiskepass och förhindrar att de tunna skjutlinorna glider av från spolen. Den stora arborspolen möjliggör snabb linsinhämtning, medan rullens optimerade dimensioner passar perfekt för #7 och #8 linor, vilket gör den till den självklara rullen för att rikta in sig på havsöring, havsabborre och mindre tropiska arter som bonefish. Den metalliska elblå färgen skriker inte bara salt, den matchar smidigt Vision Meri- och Merisuola-spöna. Det handlar inte bara om koordinering. När de kombineras skapar de en ostoppbar kraft som är utformad för att ge dig total auktoritet i saltvatten!

 

XLS är en serie mycket vattentäta flugrullar med tätat bromssystem för enastående prestanda! XLS-serien består av flera flugrullar med tätt förseglade bromssystem som har hämtat inspiration från den legendariska XLV-kollektionen. Dessa rullar har genomgått flera innovativa uppgraderingar, vilket gör dem till de självklara valet inom sin prisklass. Förutom det vattenavvisande tätade bromssystemet har XLS-serien flera kraftfulla funktioner, inklusive en stor arbors för effektiv linsupptagning, EVA-handtag för optimalt grepp och skivbromskonstruktion. Slutligen, men inte minst, är XLS-rullarna tillverkade med en elektriskt fräsch design som matchar Vision-stilens färgsättning.

 

 

Modell Vikt Linklass Linkapacitet
XLS Rivermaniac 124g #5-6 WF6F + 50m 20lb backing
XLS Meri 140g

#7-8

WF8F + 130m 20lb backing
XLS Pikemaniac 156g #8-9 WF9F + 130m 30lb backing

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
664212