643020 643020

Urberg Windshield Black

Vindbeskytter til stormkjøkken

Varunummer: 263301
149:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Urberg Windshield Black är ett praktiskt och effektivt vikbart vindskydd tillverkat av aluminium. Det är specialdesignat för att passa de flesta typer av stormkök och är ett bra tillbehör för dig som lagar mat utomhus.

 

 

  • Bredd: 60 cm
  • Höjd: 14 cm
  • Vikt: 112 g
  • Material: Aluminium


Med en bredd på 60 cm och en höjd på 14 cm ger Urberg Windshield bra täckning runt stormköket och skyddar effektivt lågorna från vind. Detta säkerställer att lågorna hålls vid liv och ger jämnare värme under matlagningen.

 

Den jämna värmen bidrar också till att minska bränsleförbrukningen, vilket gynnar både ekonomin och miljön.

 

Urberg Windshield väger bara 112 gram och kan enkelt vikas ihop och packas i en ryggsäck eller utrustningsväska utan att ta upp mycket utrymme. Det gör det perfekt för vandring, camping eller andra utomhusaktiviteter där vikt och utrymme är viktiga faktorer.

 

Vindskyddet är tillverkat av slitstarkt aluminium som tål tuff användning och väderförhållanden. Det är också lätt att rengöra efter användning och är mycket motståndskraftigt mot korrosion och rost.

 

Oavsett om du är en erfaren utomhuskock eller bara vill njuta av en varm och god måltid utomhus, är Windshield från Urberg en pålitlig och praktisk lösning för effektiv värmehantering och bränslebesparingar. Med sin lätta vikt och hållbara konstruktion är det ett perfekt komplement till din friluftsutrustning.

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
643020