641944 641944 641944 641944 641944

Urberg Rogen Expedition 2.0 Gasburner

Pålitlig och mångsidig gasbrännare

Varunummer: 263032
349:-Kampanjpris
499:-Ordinarie pris
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Rogen Expedition 2.0 Gas Burner från Urberg är en pålitlig och mångsidig gasolbrännare tillverkad av lätt och tåligt aluminium och rostfritt stål.

 

 

Den är utformad för att tillgodose behoven hos friluftsentusiaster och vandrare som vill ha en pålitlig lösning för matlagning när de är på resande fot. Med sitt stora brännarhuvud ger Rogen Expedition 2.0 Gasburner snabb och effektiv tillagningstid, så att du kan förbereda måltider snabbt och enkelt.

 

Brännaren kan också bytas ut för att göra plats för större stekpannor och köksredskap, så att du kan laga mer komplexa rätter även i naturen.

 

När Rogen Expedition 2.0 Gasburner inte används kan den enkelt fällas ihop och tar upp minimalt med utrymme i ryggsäcken. Det gör den smidig att transportera och förvara, så att du kan ta med den på äventyr utan att behöva oroa dig för extra vikt eller utrymme.

 

Med en utfälld storlek på Ø 171 mm och H 88 mm, och en hopfälld storlek på Ø 81 mm och H 88 mm, är denna gasolbrännare kompakt och lätt att hantera.

 

Med en maximal uteffekt på 2,82 W kan du vara säker på att den ger tillräcklig värme för matlagning. Rogen Expedition 2.0 gasbrännare från Urberg är det perfekta valet för dig som vill ha en pålitlig, kompakt och effektiv gasbrännare för utomhusmatlagning.

 

Med sin hållbara konstruktion, låga vikt och praktiska design kommer denna gasbrännare att vara en pålitlig följeslagare under dina kulinariska äventyr utomhus.

 

  • Storlek utfälld: Ø 171 mm, H 88 mm
  • Storlek infälld: Ø 81 mm, H 88 mm
  • Max effekt: 2,82 W
  • Material: Aluminium/rostfritt stål
  • Vikt: 189 g


Typ av bränsle

 

  • Gas från gasbehållare med standard skruvventil


material

  • Aluminium
  • Rostfritt stål

 

 

1% For The Planet Urberg har forpliktet seg til å donere 1% av sin årlige omsetning til en kjent miljøvernorganisasjon. Så når du velger et produkt fra Urberg tar du også et aktivt valg for å bevare vår fantastiske planet.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
641944