266997

Jock 9cm

Köp 12 flugor och få en gratis flugask

Varunummer: 191295
85:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Jock är en variant av det ikoniska mönstret Jock Scott. Kombinationen med gult och svart är fungerar alltid mer eller mindre, det är två färger som både syns väl och ger en bra kontrast mot allt annat insyn omgivning. En oerhört populär och bra fluga som fiskar bra rakt igenom hela året både i dagsljus och mörker.  

Detta är ett mycket skickligt bundit allround mönster som är tilltänkt att mer eller mindre fungera bra i alla sorters älvar och åar. Dem första flugan i mönstret av ”Jock Scott” är förmodligen i 1862 av den britiske Jock Scott av anledning av att han skulle ut på resande fot till de norska älvarna i jakten på de silverblanka laxarna. Mönstret idag binds i en uppsjö olika varianter och tolkningar av flugbindare runt om hela världen och har verkligen blivit ett mönster som man har stor tillit till.

Flugorna är bundna på plasttuber av hög kvalité och hög hållbarhet, man har använt sig av kornhuvud gjorda i mässing för att balansera tuben och att få ner den till laxarna genom strömmen snabbt och effektivt. Här har du en fluga som besitter toppkvalité ända från hantverket och ända in i varje liten komponent, man har verkligen tagit fram en fluga med snygg finish, hög kvalité och lång livslängd här!

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
266997