631081 631081

Tufte W Robin Pattern Sweater Jet M

Komfortabel stickad lammeullströja

Varunummer: 260317
957:-Kampanjpris
1 299:-Ordinarie pris
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Tufte W Robin Pattern Sweater är en tjock och bekväm stickad lammullströja som är en fast favorit under kalla dagar. Tröjan har ett mönster designat i egen regi av Tuftes egen kläddesigner Sandra.

 

Med sina norska och isländska anor har hon designat ett mönster inspirerat av den isländska "Lopapeysa", där mönstret stickas runt hela överkroppen. Sandras version väver samman två kulturer genom att kombinera traditionellt isländskt arv med norska detaljer.

 

Med sitt fina mönster passar denna tröja såväl som vardagsplagg som på skogsturen. Och ska man klä sig i lager? Ja, då är det ett utmärkt mellanlager de kalla dagarna.

 

Med superfin merinoull på insidan av halsen och handlederna är tröjan extra skön där huden kan vara som känsligast. Ullen vi använder är högkvalitativ lammull och bambuviskosen kliar inte, så med denna mix vill vi ge dig en så bekväm upplevelse som möjligt. Tröjan kommer att klia om du har känslig hud och inte bär en långärmad tröja under.

 

Material


68 % lammull, 15 % merinoull, 8,5 % bambuviskos, 8,5 % modalfibrer

 


Råd om tvätt och underhåll

  • Maskintvätt på ullprogram 30°C
  • Torktumla ej
  • Använd inte sköljmedel
  • Kan strykas vid låga temperaturer
  • Torka platt - ska inte hänga
  • Tänk på miljön – tvätta inte för ofta

 

Om Tufte Wear


Tufte Wear grundades 2012 av Olaf Tufte. En riktigt trevlig kille, bonde och olympisk mästare från Vestfold. Med mantrat "Det går alltid att bli bättre" började Olaf göra supermjuka boxare för den hårt arbetande mannen. Varumärket har kommit långt sedan dess, men mantrat står fortfarande lika orubbligt. Det är grunden för allt vi gör, och driver oss framåt mot ständigt nya mål.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
631081