635445 635445 635445 635445

Smith Optics Guide's Choice XL

Matte Tortoise Polar Brown

Varunummer: 261408
1 899:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Guide's Choice XL Matte Tortoise Polar Brown är polariserade solglasögon med UV-skyddsglas som är specialdesignade för sportfiskare och aktiviteter vid vattnet.

 

Smith Guide's Choice är de mest populära solglasögonen för sportfiskare, oavsett hur eller var du föredrar att fiska. Denna XL-version har alla samma funktioner som den omtyckta originalmodellen, men med en extra stor passform.

 

De aggressiva solglasögonramarna med 8-base ger oöverträffat solskydd. Solglasögonen finns i två alternativ med färgförstärkande ChromaPop-linser, var och en med egenskaper som eliminerar reflektioner och bländning från vattnet tack vare sin enastående polarisering.

 

För att förhindra att dessa solglasögon skulle falla av när du fiskar finns det Megol-dynor över näsan och fjädergångjärn på bågarna. Det finns också en integrerad rem, så du behöver inte oroa dig för att tappa dem i vattnet.

 

 

Vision - Syn

  • ChromaPop™ polariserade linser ger färg- och kontrastförstärkande prestanda över hela linsens yta. De minskar reflektioner och bländning samtidigt som de förbättrar färger och kontraster.
  • VLT (Visible Light Transmission) på 15% anger hur mycket ljus som passerar genom linserna. 100% innebär helt klara linser, medan 1% motsvarar helt mörka linser.
  • Med en VLT på 15% får du extra skydd mot både synligt ljus och UV-strålar, även i ljusa miljöer med snö och reflekterande vatten. Det gör dessa linser idealiska för aktiviteter som glaciärvandring, vintersemester, fiske, friluftsliv och alla typer av aktiviteter på snö och vatten.

 

Passform

  • Enkelt justerbara QuickFit-bågar för en anpassad passform
  • AutoLock-gångjärn ger enkel av- och påtagning av bågen med en hand
  • 6-bas linskrök ger en måttligt omslutande passform
  • Megol tinning och näskuddar ger ett halksäkert grepp så att bågarna håller sig på plats

 

 

 

 

 

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
635445