359399 359399 359399

Smith Optics Transfer XL Matte Havana

Polar Brown

Varunummer: 221636
1 799:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Transfer XL är en större version av Transfer med en större passform för de som behöver extra täckning. Transfer och Transfer XL är våra första solglasögon med våra nya Smith QuickFit justerbara skalmar. En trådkärnliknande mekanism gjuten i prestanda-megol-skalmar möjliggör bekväm justerbarhet och optimal passform med varierande huvudstorlekar. Denna heltäckande 8-basdesign har också megol-näskuddar, ChromaPop-linser och är koppelkompatibel för att säkerställa att dina solglasögon inte hamnar på havets botten.

 

 

 

Få detaljerna att synas och skär bort bländningen genom våra slagtåliga kolsyralinser.

 

Våra ChromaPop Polarized-linser är optiskt inställda för att ge dig visuell komfort och stötskydd med förbättrad bländningsreduktion – samtidigt som de erbjuder antireflekterande, vatten- och oljebeständiga beläggningar. 100% UV-skydd.

 

Antireflekterande och hydroleofoba linsbeläggningar

ChromaPop™ polariserade linser

Medium-large passform / stor täckning

Hydrofila megol näsa och tinning kuddar

Autolås gångjärn

Kompatibel med integrerat/avtagbart solglasögonkoppeltillbehör

Utveckla miljövänligt rammaterial

Designad för att vara en flugfiskelins för bergsströmmarna i Klippiga bergen, vår kopparlins visade sig vara mycket mer mångsidig och användbar. En av våra mest färgkontrasterande linser, och nu förstärkt med ChromaPop färgförbättringsteknik, ger detta objektiv verkligen en förstärkt upplevelse som maximerar klarheten och hjälper dig att enkelt se fler detaljer. Denna lins är polariserad och byggd på vår kolsyraplattform.

 

VLT = 10 %

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
359399