399677

Berkley Rod Phazer Pro/Shimano Sahara

grymt fiskeset till laxfisket

Varunummer: 234996
1 999:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Berkley Rod Phazer Pro III 10'6" 20-50g
5-delt

Phazer PRO III är spön som ger dig mycket prestanda för pengarna. En stark, pålitlig klinga med helt korkhandtag, ultralätta spöringar och ett starkt rullfäste ser till att du får en härlig fiskekänsla.

Produktinformation

Phazer PRO III är spön som ger dig mycket prestanda för pengarna. En stark, pålitlig klinga med helt korkhandtag, ultralätta spöringar och ett starkt rullfäste ser till att du får en härlig fiskekänsla. Utmärkta spön för allroundfiske, som spinnfiske med spinnare, skeddrag och vobbler efter predatorer. Tillgängligt som tvådelat, eller som praktiskt resespö i fyra eller fem delar.

-Stark 24T-grafitklinga
-Lätta spöringar i rostfritt stål
-Starkt rullfäste av DPS-typ
-Korkhandtag
-Krokhållare
-Tillgängligt som tvådelat, eller 4-/5-delat resespö
-Suveränt allroundspö

 

 

Shimano Sahara C5000 XG FI

Den frambromsade haspelrullen Sahara kombinerar modern design med många av Shimanos bästa tekniska egenskaper. Perfekt för många sötvatten- och saltvattenmetoder, detta är en elegant mellanprisrulle som erbjuder hållbar prestanda och mångsidighet.

Produktinformation

Sahara är en rulle som betyder allvar. Den eleganta looken matchas mer än väl av det imponerande utbudet av teknik i en kombination som motsäger det anmärkningsvärt överkomliga priset.

Det första du kommer att lägga märke till när du använder Sahara är hur smidig, tyst och kraftfull den är när den roterar, speciellt när du drillar fisk under press. Detta beror på en kombination av HAGANE Gear, X-SHIP och Silent Drive. Denna tekniska trilogi finns vanligtvis på Shimanos dyrare rullar och är en oväntad bonus för alla Sahara-ägare.

Sufix Advance Clear 300m 0,40 mm


 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Lawson digital våg 45 kg Mycket exakt
Köp
20%
239:-
299:-
6
Support
399677