630121

Panther Martin InLine Swivel Fly G/Bl 7g

Effektiv spinnare

Varunummer: 260077
79:-
-+
12 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Panther Martin InLine Swivel Fly ökar effektiviteten hos spinnarna genom att integrera InLine-swivels i en rak linje direkt på spinnarens roterande axel. Detta eliminerar spetsvridningarna och behovet av att knyta på en svivel.

 

  • Integrerade svirvlar byggda i en rak linje direkt på spinnarens spinnerskaft.
  • Praktiskt med att ha svivlarna redan fästa på spinnaxeln.
  • Eliminerar alla spetsar som behöver knytas på en svivel.
  • Minskar vattenmotståndet och förhindrar att växtgräset fastnar.
  • Sonic Vibrations lockar fisk och får dem att bita.
  • Konvext/konkavt blad snurrar snabbare och lättare..

 

Spinnern upprätthåller också den berömda effektiviteten hos Panther Martin®-beten. Det är en ny toppmodern design som gör livet enklare för sportfiskare.

 

På Panther Martin InLine Swivel-serien används de mest populära och mest beprövade kombinationsoken på blad- och kroppsfärger. Det som gör Panther Martins® så annorlunda och så unikt är att de alla har integrerade InLine Swivels som är fästa direkt på spinnarnas vajerskaft.

 

Detta innebär att dessa nya Panther Martin®-beten bibehåller samma fantastiska spinnverkan och samma fantastiska fiskfångande beten som Panther Martins® alltid har haft. Ännu bättre, det ger den extra lättheten och bekvämligheten att ha sviveln redan fäst vid det snurrande skaftet.

 

Till skillnad från spinnare där standardsvivlar är fästa på framsidan av spinnern, är dessa svivlar monterade direkt på vajeraxeln. Som sådana behåller de samma original Panther Martin® spinnerprofil.

 

Det faktum att detta InLine-svängsystem är i en direkt rak linje gör att dessa svängbara spinnare fungerar bättre än spinnare med en bunden svivel. Detta minskar också vattenmotståndet och förhindrar att undervattensgräs fastnar. Det gör spinnarna bättre och lättare att kasta och rulla in.

 

Färger

  • Vanlig fluga guld/svart (G/Bl) (PMISRF-GBK)
  • Vanlig fluga guld/brun (G/Br) (PMISRF-GBT)


Spinnarvikter

  • 7 gram


Panther Martin Produktnamn: Panther Martin® InLine Swivel™

 

Om Panther Martin - Över 65 års historia som förde in de stora fiskarna.


Panther Martin är känd som en av världens bästa spinnare. Det är den ursprungliga inline spinnern. Den unika designen av det konvexa/konkava bladet med skaftet som går direkt genom bladet introducerades först i USA av Panther Martin.

 

Panther Martin är särskilt känd för att fånga öring, men den har också genom åren visat sig vara riktigt effektiv för lax, steelhead, bas, gädda, plockare, muskie, crappie, panfish och många andra arter.

 

Under hela dess historia har över 125 000 000 Panther Martin-beten sålts och antalet ökar snabbt. Det är verkligen ett av världens stora spinnermärken.

Recensioner
Frågor & svar
Support
630121