410240 410240 410240 410240

Øyo Trio & Pers Kök italiensk snabb

Rundtursset och botad korv

Varunummer: 238506
564:-Kampanjpris
768:-Ordinarie pris
-+
10 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

 

Øyo Trio Tursett

Ett praktiskt grill- och stekset för dig som vill ha bra verktyg när du reser. Den vackra mappen i filt och läder innehåller en japansk kockkniv med hål i bladet för enkel matlagning, en stekspade som är en stekspade och ätpinne i ett, samt en praktisk skärbräda i trä.

Mått: 15 x 38 x 4,5 cm
Vikt: 650 gram


Om Øyo:
Bröderna Øyo i Geilo har tillverkat verktyg, yxor, knivar, köksredskap och presentartiklar i över 130 år.

Kvalitet är hörnstenen i familjeföretaget, och så har det varit ända sedan Knut Øyo började berätta historien 1882.


Premium snabb med smak av Italien är en saltad korv som tillverkas enligt ett traditionellt recept av nöt- och fläskkött av hög kvalitet. Smaksatt med en bra blandning av kryddor som ger en touch av Italien.

Per's Kjøkken AS grundades ursprungligen med målet att producera saltade korvar. Sortimentet har utvecklats under årens lopp. Idag produceras ett brett sortiment av charkuterivaror för att tillgodose de flesta behov.

Per's Kjøkken har en unik kultur för charkuterier och de utbildade korvmakarna är stolta över att producera de bästa produkterna som marknaden har att erbjuda. Produkter från Per's Kjøkken har vunnit ett antal nationella mästerskapstitlar och medaljer genom åren.

Innehåll av salt
Per's Kjøkkens produkter har en salthalt som uppfyller rekommendationerna i "Salt and Salt Partnership Agreement". Produkterna är fria från allergener och texten "kan innehålla spår av" har tagits bort från alla deklarationer.

Vikt
260 gram

 

Ingredienser

Til 100 g ferdig vare er anvendt 143 g kjøttråvare (svinekjøtt, storfekjøtt, spekk), salt, krydder, maltodekstrin, aroma, startkultur, konserveringsmiddel (E250), antioksidant(E301). Røkt med bøkeflis.

 

Næringsinnhold

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:2095kJ /506 kcal, Fett:45,4 g, hvorav mettede fettsyrer 19 g, Karbohydrater:1,9 g, hvorav sukkerarter:1 g, Protein:22,6 g, Salt:5,6 g.

 

Om Per’s Kjøkken AS

Per’s Kjøkken AS ble etablert i 1961 av Per Sørensen. I dag er det 2. generasjon ved Tore Sørensen som leder firmaet i Sandefjord.


Per’s Kjøkken sin målsetning er å være blant de beste innen de produktsegmentene de produserer. De ser betydningen av fagkunnskap og har medarbeidere med ulik bakgrunn og bred kompetanse for å være blant Norges ledende kjøttforedlingsbedrifter.

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
410240