628976 628976 628976 628976 628976

Orvis Pro Waterproof Backpack 30L

Dagstursryggsäck för sportfiskare

Varunummer: 259791
3 999:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Orvis Pro Waterproof Backpack 30L sätter en ny standard för designen av dagsryggsäckar och erbjuder enastående värde för sportfiskare på fisketuren.

 

Denna tåliga PRO vattentäta ryggsäck med 30 liter lagringsutrymme är tillverkad av 840-denier ballistisk nylon som är slit- och punkteringsbeständig, och sedan belagd med 0,1 mm TPU på båda sidor av tyget. 30 liter vattentätt förvaringsutrymme ger dig gott om plats i denna dagsryggsäck. Med en något längre ryggpanel har Orvis tänkt om hur en ryggsäck som kan rymma så mycket utrustning ska sitta på dina höfter, men bäras som om den knappt ens är bakom dig.

 

Orvis har kommit med en lösning i form av en bredare korsryggrem/spänne med större vingar med fickor. Den passar och känns helt rätt utan att begränsa rörelsefriheten. Observera också den kraftfulla, nedsänkbara, lättglidande #10 TIZIP MasterSeal-dragkedjan, eftersom den är kritisk.

 

Utrustningen förblir torr och lättillgänglig tack vare en generös öppning med en interiör som Orvis har gjort synligt genom att lägga till en hög synlighetsfärg. De har också omformat axelremmarna och ryggpanelen med perforerad 10 mm skumvaddering, vilket minskar vikt och bulk samtidigt som det ger bättre luftcirkulation.

 

Kort sagt, dagarna med ont i ryggen på grund av en dagsryggsäck är över. Om du granskar de många funktionerna hittar du en integrerad hållare för håv på ryggpanelen och en utvändig D-ring, spännband för spöfodral, en ficka för vattenflaska med fästband och interna hängande fickor för att hålla utrustningen organiserad.

Axelremmarna ger dig också möjlighet att fästa tillbehör och en ett spänne som låter dig anpassa ytterligare genom att lägga till Orvis 3L chestpack och 2L chest/hip-pack, vilket gör PRO Waterproof Backpack till den kompletta dagsryggsäcken.

 

  • Tillverkad av 840-denier, nötnings- och punkteringsbeständig ballistisk nylon
  • Något längre ryggpanel placerar ländryggsremmarna bättre över höfterna för viktfördelning
  • Dränkbar, utblåsningsfri #10 TIZIP® MasterSeal dragkedja
  • Perforerade, 10 mm vadderade axelremmar och ryggpanel
  • Integrerad ryggpanel med kardborreknäppning och extern D-ring
  • Remmar för fastsättning av spötub
  • Ficka för vattenflaska med fästrem
  • Plats för Orvis 3L chestpack och 2L chest/hip-pack
  • 30L Volum
  • Mått: 55 cm x 28 cm x 20 cm

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
628976