360491

Leech Fishpro NX400

Polariserade solglasögon

Varunummer: 222000
999:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Denna modell är särskilt utformad för sportfiske och erbjuder breda sidopartier för att minimera inkommande solljus samtidigt som de stora linserna ger utmärkt sikt. Med våra populära Premium+ linser kommer dina ögon att vara utvilade och du kommer att behålla fokuset hela dagen, särskilt med den gula linsen som är perfekt för svagt ljus och mulet väder.

 

Medföljer:

 

  • En mikrofiberputsduk som är designad som en påse och kan även användas som förvaring.
  • Ett hårt fodral för att skydda dina nya Leech-glasögon.

 

Den gula linsen är särskilt användbar för fiskare som gärna fiskar vid gryningen eller solnedgången när fisken är mest aktiv. Om du fiskar på djupt vatten kommer de gultonade linserna att minimera reflektioner, minska ögontrötthet och förbättra sikten.

 

Våra Premium eXtreme-linser är tillverkade med den senaste generationens hårda ytmaterial, dopplack, vakuumdeponering och har en kombination av hårda ytmaterial, AR-beläggning och toppbeläggning. Dessa linser är extremt reptåliga och hållbara, vilket gör dem perfekta för extremsporter. De erbjuder 100 % polarisering och 100 % UV400-skydd.

 

Våra linser är utrustade med flera beläggningar:

  • Antireflex-beläggning: Den här beläggningen förbättrar sikt genom linserna genom att minimera reflektioner, särskilt från baksidan av linserna när solen är bakom dig.
  • Hydrofob beläggning: Den här beläggningen binder ihop molekylerna i linsen, vilket gör att vatten avvisas och linsen blir enklare att rengöra. Den hjälper också vattnet att rinna bort snabbare, vilket ger bättre sikt i regn.
  • Reptålig beläggning: Även om inga linser är helt reptåliga, är Leech-glasögonlinser behandlade på båda sidor med en reptålig beläggning som ger ökad tålighet.
  • Ultraviolett behandling, UV400: Denna beläggning ger 100 % skydd mot solens skadliga UV-strålar och täcker UVA, UVB och UVC.
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
360491