432892

Lawson Atlantic Salmon S3 11' ->50g

Lawson ASX S2 6000

Varunummer: 246014
4 799:-Kampanjpris
6 798:-Ordinarie pris
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningAnpassaRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Spöneset perfekt för laxfiske med drag, spinnfiske och mycket mer. I detta paket får du kombinerade kvalitetsprodukter från Lawson perfekta för nordiskt laxfiske.

 

Lawson Atlantic Salmon S3

 


Lawson Atlantic Salmon S3 Aramidspön är speciellt utvecklade för laxfiskare med särskilt höga krav på de spön de använder. Vi har gjort stavarna av japanskt 46-tons kol med en Aramidblandning tillsatt, vilket gör bladen 12 procent starkare än om de vore gjorda av rent kol. Bladen är också belagda med en Aramid-beläggning som gör dem mycket mer motståndskraftiga mot stötskador.

Atlantic Salmon S3 kännetecknas bland annat av sin extremt goda spänst, som ger precisa och mycket långa kast där detta behövs. Det fjädrande bladet tröttar också ut laxen mycket effektivt och gör kampen med fisken mycket mer nöje än hårt arbete. Känslighet vid laxfiske är viktigt och här kan vi garantera dig att skillnaden mellan botten och spets blir mycket tydlig. De fantastiska komponenterna spöna är gjorda av gör att Atlantic Salmon S3 verkar nästan viktlös. Detta i kombination med det välbalanserade bladet gör nu även ihärdigt laxfiske till ett nöje för axlar och rygg.

Det tredelade spöet kommer i en smakfull och minimalistisk grågrön design. Både kork, haspelfäste och spöringar är självklart av bästa kvalitet på en av våra dyraste spöserier. Ett tjockt sammetsfodral och ett Cordura-fodrat spörör säkerställer säker transport till fiskeplatsen.

Utlösare


11´ Trigger – Upp till 50 g
Många föredrar denna längd för dragfiske i de medelstora älvarna och markfiske i de mindre till medelstora älvarna.


12´ Trigger – upp till 70 g
Om du ska välja en längd för drag- och markfiske i våra medelstora till stora älvar, så är 12 fot den allround för denna kombination.


13´ Trigger – Upp till 80 g
Detta är den vanligaste längden och kastvikten för fältfiske, tube/spin och fluga/dopp i de större älvarna och i de mindre, men grova Vestlandsälvarna under hela säsongen.


13´ Trigger – Upp till 120 g
Detta är spöet för tungt laxfiske i de tuffaste och största älvarna. Med en kastvikt på upp till 120 gram täcker detta de flesta förhållanden man kan stöta på i laxälven. Speciellt under tidigt fiske i juni på höga vattenflöden MÅSTE betet serveras djupt och långsamt till laxen.


14´ Trigger – Upp till 90 g
Detta är kastmaskinen för långdistansfiske med mark, tube/spin och fluga/dipp. Här kan du lyfta upp mycket senor ur vattnet samtidigt som du har en väldigt bra känsla med betet.

 

Modell Kastvikt Delar
Atlantic Salmon S3 Aramid 11' Trigger Up to 50g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 12' Trigger Up to 70g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 13' Trigger Up to 80g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 13' Trigger Up to 120g 3
Atlantic Salmon S3 Aramid 14' Trigger Up to 90g 3

 

Lawson ASX S2

 


Lawson ASX S2 är en ny multiplikatorrulle fräst i ett stycke aluminium som gör rullen extra tät och stabil. Två precisions höghastighetskullager i kombination med det patenterade magnetiska bromssystemet ger kastlängder du bara drömt om tidigare.

 

Bromsskivorna, som är gjorda av kolfiber, säkerställer en mjuk och jämn broms genom hela spektrat. Denna rulle har också en linkapacitet som överstiger andra modeller av samma storlek. Hela 190 meter med 0,45 mm gör det nu möjligt att gå ner en rullestorlek i många fall. Detta är utan tvekan den fetaste och grövsta multiplikatorrullen vi någonsin använt för laxfiske! De andra rullarna samlar nu damm!

 


Levereras i både vänster och höger vev.

 


Specifikationer:

 

  • Patenterat magnetiskt bromssystem
  • 4 rostfria kullager
  • Anti-reverseringssystem
  • Bromsskivor i kolfiber
  • Crack på 6000-serien
  • Rostfri drivning
  • Fräst från ett enda stycke aluminium
  • Synkroniserad linjedrivrutin
  • Vikt 325g

 

Modell  

Utväxling

 Lina. mm/m

ASX S2 6000 RH 

1:6,3

0,45mm /190m

ASX S2 6000 LH  

1:6,3

0,45mm /190m

Anpassa
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
432892