Skor, stövlar och skor

 

Skor & stövlar

Bra skor och stövlar är en del av en perfekt dag ute. Det är något med känslan av bra skor som inte går att slå. Känslan av ett par rejäla stövlar på fötterna när du promenerar nästan oövervinnerligt mot ditt mål. Den friska luften som fyller dina lungor, vinden som rusar förbi och solen som skiner på din hud.

Oavsett om du är på promenad genom skogen eller jagar i fjällen kommer du alltid att vara välskodd med bra stövlar. Hos oss får du skor och stövlar av hög kvalitet för alla årstider. Vi har fjällstövlar, jaktstövlar, gummistövlar och mycket mer för både män och kvinnor. Välj bland välkända märken som Alfa, Baffin, Scarpa, Viking och många fler. Ha en skön promenad!

 

Vandringsskor

Vandringsskorna är dina trogna följeslagare på leden, och håller dina fötter torra och bekväma medan du utforskar naturen. Men när vädret blir kallt och snön kommer ner behöver du en annan typ av känga för att hålla dina fötter varma och skyddade. Vi har vattentäta och varma skor som skyddar mot väder och vind.

 

Jaktstövlar

Jaktstövlar är designade för att ge dig kraften och stödet du behöver när du vandrar genom oländig terräng på jakt. De är också vattentäta och isolerande, och håller dina fötter torra och varma även när temperaturen sjunker.

 

Bergskängor

Planerar du längre turer i fjällen behöver du ett par vandringskängor. Dessa robusta och tåliga stövlar ger stöd och stabilitet i svår terräng. Med fjällstövlar på fötterna är du väl skyddad mot det mesta som naturen lyckas kasta på dig.

Läs mer om skor härVis mindre...
Nokian Finntrim Komfortabel gummistøvel
Välj
30%
909:-
1 299:-
19
Nokian Finnjagd Komfortabel gummistøvel
Välj
30%
1 049:-
1 499:-
19
Simms Challenger 7" Boot Black
1 899:-
Rapala Sportsman Pigget Støvel Kort
Välj
30%
489:-
699:-
2
Sof Sole Arch Gjennomgående god demping
Välj
30%
230:-
329:-
6