640224 640224 640224 640224 640224

Humminbird Mega Live Imaging

giver til ekkolodd

Varunummer: 262602
25 095:-
-+
2 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Se fisk i realtid direkt på skärmen, MEGA Live Imaging erbjuder den råaste Live-vyn och låter sportfiskare se fiskar och strukturer i realtid i full MEGA Imaging®-kvalitet. Denna patenterade givare ger användaren fantastiska bilder i önskad riktning. Justera givaren efter behov med lägena; Nedåt, Framåt eller Liggande.


Se fisk och struktur i realtid utan fördröjning med samma kvalitet som vi känner med vår beprövade MEGA Imaging® i hela vattenpelaren.
Anpassa donatorns riktning genom att fokusera på det som är viktigt med det justerbara fästet som MEGA LIVE kommer med. Monteringsfästet monteras på elmotorn eller på ett separat MEGA monteringsfäste.
Håll fisk och bete i synfältet med den detaljerade MEGA Imaging®, och med en optimerad konvinkel ger detta användaren en bred vy med bästa bildkvalitet.
Lägg till waypoints direkt på skärmen för att markera platser där fisken befinner sig för nästa omgång. Kräver en inbyggd GPS-mottagare med kurssensor (AS GPS HS).
Anslut MEGA Live Imaging med kompatibla Humminbird-skärmar via nätverksanslutningen. Ingen extern box eller donatoringång krävs.
Kompatibel med Humminbird HELIX 8-15 G3N & HELIX 7-15 G4N monitorer med MEGA Imaging®, alla SOLIX monitorer och alla APEX monitorer.


I lådan:

MEGA Live Imaging-sändare med justerbart fäste för montering på riggröret.
3 meter strömkabel
6 meter Humminbird Ethernet-kabel

Recensioner
Frågor & svar
Support
640224