635377 635377 635377 635377 635377 635377

Helinox Table One Hardtop Black Large

Lett og kompakt bord til camping

Varunummer: 261391
1 999:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Helinox Table One Hard Top Large är ett hopfällbart bord med hård yta - det ultimata bordsvalet för jakt, fiske och friluftsliv. Perfekt för fjällturer, fisketurer, roadtrips och jaktläger. Superlätt bord för tält- och campingturer som är tillverkat av slitstark plast som ger en hård och stabil yta så att du kan äta dina måltider utan att hela bordsytan gungar.

Låg vikt
Stabil bordsyta
Bra utrymme
Kompakt storlek ihoppackad


Med låg vikt och liten packad storlek, som de andra produkterna från Helinox.

Detta bord har en hård yta som ger en stabil och hållbar bas för att njuta av dina måltider på ett civiliserat sätt när du är på språng. Bordet har en slitstark plastplatta och DAC-aluminiumstänger som gör det lätt och lätt att bära med sig. Den har även ett luftigt meshmaterial som ger bra ventilation.

Med en vikt på endast 670 gram och en packad storlek på 35x10x10 cm kan du enkelt packa ihop bordet och ta det med dig överallt. Bordet finns i två storlekar och Helinox Table One Hard Top Large är den större versionen av bordet. Med en bordsskiva på 76x57 cm ger detta bord en fantastisk arbetsyta för flugbindning, ätande, laptop eller kortspel utomhus.

Helinox Table One Hard Top Large är ett måste för alla jägare, fiskare eller friluftsentusiaster som vill njuta av naturen utan att ge avkall på komforten.

Förpackningspåse ingår (med nätventilationsöppningar)

Material
Stavar: DAC aluminiumstänger.
Yta: Kraftig men lätt nylonduk och luftig mesh

Vikter och mått

Vikt: 1590g
Uppackningsstorlek: 60 x 15 x 16 cm
Bordsskiva: Längd 76 x bredd 57 cm
Maxvikt: 50 kg
Bordshöjd: 50cm


Garantiperiod
Alla Helinox-produkter har 5 års garanti

Vanliga frågor om Helinox Table One Large


Vad är bordsramen gjord av?
Helinox ramar är gjorda av en avancerad högteknologisk aluminiumlegering som erbjuder den perfekta blandningen av styrka och minimal vikt. Denna speciallegering är en högre specifikation än flygplanskvalitet och går igenom över 70 tillverkningsprocesser från råämne till färdig stångsektion.

Vad är skarvnav gjorda av?
Skarvnaven är gjorda av höghållfast, fiberförstärkt nylon 66.

Recensioner
Frågor & svar
Support
635377