402716

Härkila Moose Hunter 2.0 GTX cap

MossyOak Break-Up Country/MossyOak Red

Varunummer: 236005
1 049:-
Obekräftad 2024-07-01
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Moose Hunter 2.0 GTX-kepsen är en keps med Mossy Oak® Break-Up Country® och Mossy Oak® Red Blaze-kamouflage. Den har ett vind- och vattentätt GORE-TEX-membran och är fodrad med finmaskigt mesh som ger god inre luftcirkulation. Liksom resten av Moose Hunter 2.0-serien har den tagits fram speciellt med nordisk storviltsjakt i åtanke.

Prebend skugga
Bekvämt foder
Justerbar rem med spänne i nacken
Tryckta logotyper


Denna produkt innehåller funktioner för att säkerställa bättre synlighet under jakten. Mossy Oak® Red Blaze kamouflagemönster har digitalt förbättrade, naturliga element som i kombination med perfekta färgnyanser gör att din siluett bryts upp och du smälter in i din omgivning.Den röda färgen ses inte av rådjursvilt.

Egenskaper

Hög synlighet för andra jägare
Andas
Fukttransporterande
Snabbtorkande
Vindtålig


Teknologier
GORE-TEX - Högpresterande teknologi som uppgraderar din komfort och skyddar dig från väder och vind.

Dina jaktkläder är en viktig del för att hålla dig bekväm och skyddad. Kläder som har GORE-TEX® r är designade för att vara din perfekta partner, i alla väder, under alla årstider. Härkila använder GORE-TEX®-membran i ett brett utbud av mellanlager, ytterlager och stövlar som är designade för att hålla vind och regn ute, även under de tuffaste väderförhållandena.

GORE-TEX®. Erbjuder högpresterande vattentät teknik som uppgraderar komfort och skydd. Du får hållbar vattentätning, optimal andningsförmåga, total vindtäthet, plus många fler fördelar. Oavsett om du måste stå emot stormar i bergen eller skyfall i staden, ger den ursprungliga GORE-TEX®-tekniken dig den bästa komforten och skyddet.

GORE-TEX egenskaper: Förblir vattentät / Helt vindtät / Extremt andas / Extremt robust / Isolerande / Lätt / Stretchbar / Robust


Mossy Oak Break-up Country - använder större grenar, löv, kvistar och andra digitalt förbättrade naturelement. Mossy Oak Break-Up Country bryter upp din siluett och smälter in dig i bakgrunden och terrängen, både på nära håll och långt borta. Detta skapar fördelar för dig som är ute och jagar då djuren inte märker dig.

Material, färger och storlekar
Huvudtyg: 100 % polyester, borstad trikå, flanell

Innerfoder: 100 % polyester, finmaskigt

Färg: Mossy Oak® Break Up vountry och Mossy Oak® Red Blaze kamouflagemönster

Storlekar: One Size

 

 

??

?

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
402716