441182 441182 441182 441182 441182

GP CHW53 Discovery Work hodelykt

275 Lumen

Varunummer: 248767
349:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

GP CHW53 Discovery Work pannlampa 275LM

Pannlampan som tål tuffa förhållanden och skonsam hantering. Perfekt för hemmafixare och proffs. Har sex olika ljuslägen inklusive spot-, flood- och SOS-ljus samt rött LED-ljus för att bevara mörkerseendet för dig och andra.


Stötsäker upp till 5 meter hög
Justerbart lamphuvud
Batteritid på upp till 25 timmar
Brett och justerbart pannband som kan tvättas i maskin
3 X AAA-batterier ingår (kompatibla med GP ReCyko uppladdningsbara batterier)

Pannlampan GP Discovery Work CHW53 är designad för dig som inte låter mörkret stoppa ditt arbete eller gör-det-själv-projekt. Den har en ljusstyrka på upp till 280 lumen och 6 olika ljuslägen, inklusive rött LED-ljus som bevarar ditt och andras mörkerseende och SOS. GP Discovery Work CHW53 är en av våra mest robusta och hållbara strålkastare, den tål fall från en höjd på upp till 5 meter och har en IPX5-klassning som gör den stänksäker. Det breda pannbandet är maskintvättbart och enkelt justerbart för maximal komfort. Strålkastaren är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier, vilket gör den till en flexibel allt-i-ett redo för alla typer av projekt.


Pannlampan som klarar det mesta
Modellerna i GP Discoverys Work-serie är designade för att belysa alla typer av projekt eller uppdrag. Oavsett om du ska pyssla i garaget, fixa vinden eller jobba med renoveringsobjektet. Med sitt robusta och extremt slagtåliga hölje klarar denna pannlampa det mesta. Ljusstyrkan sträcker sig upp till 280 lumen med 6 olika ljuslägen, inklusive rött LED-ljus. GP Discovery Work CHW53 är utrustad med både fokus och spotlight (spot och river), vilket gör att den enkelt lyser upp både breda och långa ytor på upp till 90 meter.


Din hållbara supersidespark
Denna pannlampa är speciellt byggd för att tåla tuffa förhållanden och smärtfri hantering. Det robusta höljet runt lampan är stötsäkert för fall upp till 5 meter högt och stänksäkert (IPX5). Med den långa batteritiden på upp till 25 timmar kan du lita på att du alltid har det ljus du behöver.


Genomtänkt design
Med de två användarvänliga knapparna kan du enkelt navigera mellan alla ljusinställningar och funktioner. GP Discovery Work CHW53 har en funktion för rätt LED-ljus, vilket bevarar mörkerseendet både för dig och din omgivning. Då behöver du inte blända dina medhjälpare i DYI-projektet eller resten av ditt arbetslag. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60 grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset precis som du vill.


Bekvämlighet i fokus
Den är designad med ett brett och justerbart pannband för en bekväm passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är maskintvättbart med tydliga symboler för tvättråd tryckta på insidan.


Ett grönare val
Denna strålkastare är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Designen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddas ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till pannlampan för att minska klimatavtrycket och bidra till att minska slöseriet från engångsbatterier.

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
441182