441179 441179 441179 441179 441179

GP CH44 Discovery Hodelykt

300 Lumen

Varunummer: 248766
249:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

GP CH44 Discovery pannlampa 300LM

Den pannlampa som har mest med sex ljusstyrkanivåer och oändliga användningsområden i vardagen, både utomhus och inomhus. Har både spot-, flood- och SOS-ljus samt rött LED-ljus för att bevara mörkerseendet för dig och andra. Även utrustad med en rörelsesensor för att växla mellan ljuslägen.


Stötsäker upp till 1 meters höjd
Justerbart lamphuvud
Brett och justerbart pannband som kan tvättas i maskin
3 X AAA-batterier ingår (kompatibla med GP ReCyko uppladdningsbara batterier)

GP Discovery CH44 pannlampa med rörelsesensor och rött LED-ljus.

Perfekt lampa för trädgårdsälskaren eller hemmafixaren då rörelsesensorn låter den styras med handskar på. Med en räckvidd på 60 meter och en ljusstyrka på upp till 300 lumen är den stark nog för alla situationer i vardagen. Den har totalt 6 ljuslägen att välja mellan, inklusive rött LED-ljus som bevarar ditt och andras mörkerseende och SOS. Du kan enkelt navigera mellan alla ljusstyrkanivåer med de två användarvänliga knapparna eller med rörelsesensorn. Det betyder att du med bara en våg framför lampan kan styra ljusstyrkan. En oumbärlig funktion när du bär handskar för trädgårdsarbete eller hundpromenad på vintern. GP Discovery CH44 har en lång batteritid på 36 timmar och ett brett och justerbart pannband som kan tvättas i maskin. Kåpan runt lampan är IPX4-klassad, vilket innebär att den är spraysäker, och är stötsäker upp till 1 meter. GP Discovery CH44 är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier för att bidra till en mer hållbar framtid.

Alla funktioner du behöver
GP Discovery CH44 är designad för att göra alla vardagliga situationer enklare och säkrare. Den har 4 ljusstyrkanivåer att välja mellan på upp till 300 lumen samt både en rörelsesensor och en röd LED-lampa. Rött LED-ljus används för att bevara mörkerseendet för både dig och andra runt omkring dig, så att du inte behöver blända dem du möter på hundpromenaden eller dina vänner på campingturen. Eftersom den är utrustad med fokus och spotlight (spot & river) kan den lysa upp både långa och breda områden på upp till 60 meter.

Genomtänkt design
Du kan enkelt navigera mellan alla ljusinställningar med de två användarvänliga knapparna eller handsfree med rörelsesensorn. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60 grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset precis som du vill.

Din super side kick i vardagen
Var redo för alla situationer, förväntade och oväntade med GP Discovery CH44. Tack vare det sprutsäkra och 1 meter slagtåliga höljet är denna strålkastare idealisk för alla möjliga användningsområden, både inomhus och utomhus.

Bekvämlighet i fokus
Den är designad med ett brett och justerbart pannband för en bekväm passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är maskintvättbart med tydliga symboler för tvättråd tryckta på insidan.

Ett grönare val
Denna strålkastare är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Designen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddas ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till pannlampan för att minska klimatavtrycket och bidra till att minska slöseriet från engångsbatterier.

Recensioner
Frågor & svar
Support
441179