408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393 408393

Garmin Montana® 750i

GPS-navigeringsenhet

Varunummer: 237892
10 499:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Garmin Montana® 750i, en navigering du kan lita på. Robust GPS-navigeringsenhet med pekskärm, inReach®-teknik och 8 megapixelkamera.

 

Den robusta Montana 750i handhållna enhet kombinerar flexibiliteten hos navigering på och utanför allfartsvägarna med en global meddelandefunktion och interaktiva SOS-varningar via inReach-satellitteknik1 – samt en inbyggd 8 megapixelkamera.

 

  • Med ett komplett QWERTY-tangentbord kan du enkelt skriva meddelanden.
  • Du kan gå längre och fortfarande vara tillgänglig - med inReach för meddelandefunktioner och 24/7 SOS-varningar.
  • Navigationsenhet, med kamera. Lägg upp dina vandringsbilder på kartan med geokoder.
  • Rutbara TopoActive Europa-kartor. Ta den med dig ut på vägen eller i terrängen.
  • Uppfyller MIL-STD 810 krav för temperatur, stötar, vatten och vibrationer.
  • Håll igång ditt äventyr med mer än 18 timmars batteritid i GPS-läge.

 


TVÅVÄGS MEDDELANDE FUNKTION
Utbyta textmeddelanden med nära och kära, lägg upp på sociala medier eller kommunicera från inReach-enhet till inReach-enhet i fält (aktivt satellitabonnemang krävs).

 

INTERAKTIV SOS-FUNKTION
Om en nödsituation inträffar, skicka en interaktiv SOS-varning till GEOS, Garmin-drivna International Emergency Response Coordination Center (IERCC) med ett professionellt 24/7 globalt övervakningscenter (aktivt satellitabonnemang krävs).

 

GLOBALA ANSLUTNINGSALTERNATIV
Istället för att förlita sig på mobiltäckning sänds dina meddelanden och SOS-varningar och din spårning nu via det 100 % globala Iridium®-satellitnätverket (aktivt satellitabonnemang krävs).

 

INREACH-VÄDER
Den tillgängliga vädertjänsten inReach förser din Montana handdator eller andra ihopparade enheter med detaljerade liveuppdateringar så att du vet vad du kan förvänta dig på en rutt.

 

Perfekt för friluftsentusiasten.


ROBUST KONSTRUKTION
Denna hållbara, vattentäta handhållna enhet är testad enligt amerikanska militärstandarder och har en handskvänlig, fem tums pekskärm som är 50 % större än tidigare Montana-modeller.

 

INBYGGD KAMERA
Ta bilder av dina prestationer med Montanas åtta megapixel digitalkamera. Den geotaggar foton med koordinater så att du kan hitta tillbaka till dina favoritområden senare.

 

CITY NAVIGATOR KARTA
Få en sömlös övergång från spår- till vägnavigering med förinstallerade gatukartor för City Navigator som guidar dig med sväng-för-sväng-anvisningar.

 

TOPOAKTIV EUROPAKARTA
Montana är förprogrammerad med TopoActive Europe-kartor. Se höjder, kustlinjer, floder, landmärken och mer.

 

SATELLITVIKT
Ladda ner BirdsEye-satellitbilder direkt till din enhet (ingen årsprenumeration krävs) för att se fotorealistiska vyer och skapa waypoints baserade på landmärken.

 

ABC-SENSORER
Navigera med ABC-sensorer, inklusive en höjdmätare för höjddata, en barometer som övervakar vädret och en 3-axlig elektronisk kompass.

 

AKTIVT VÄDER
Använd din mobila dataanslutning2 för att få tillgång till aktuella aktiva väderprognoser via Garmin Connect-appen.

 

HUNDSPÅRNING
För jägare och hundtränare kan denna Montana-enhet synkroniseras med kompatibla Astro- eller Alpha-serier handhållna enheter (säljs separat) för att spåra hundar.

 

Fortsätt där andra vänder sig och gå tillbaka.


MULTI-GNSS STÖD

Tillgång till satellitnätverk som GPS, GLONASS och GALILEO gör att Montana® 750i kan spåra i mer utmanande miljöer än vad som är möjligt med enbart GPS.

 

SPÅRNING
Spåra din plats och dela din resa med familj och vänner. De kan se dina framsteg eller pinga din enhet för att få din GPS-plats och mer via MapShare™-sajten för åkdelning online. (Endast Montana 700i, 750i - kräver satellitabonnemang).

 

EXPEDITIONSLÄGE
Gå långt och utanför allfartsvägarna. Använd expeditionsläget, en GPS-referens med mycket låg effekt, så Montana-spårning kan vara en vecka eller mer mellan laddningarna.

 

FÖRLÄNGD BATTERILID
Ett inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri ger mer än 18 timmars batteritid i GPS-läge.

 

FORDONSFÄSTE
Du kan anpassa navigationsenheten för användning på terränghjulingar, båtar, bilar, motorcyklar, husbilar och andra fordon med en mängd olika fästen som är kompatibla med Montanas handhållna enheter (säljs separat).

 

För mer information följ länken

https://www.garmin.com/sv-SE/p/690986/pn/010-02347-01#specs

 

 

Innehåller 

  • Montana® 750i
  • Lithiumion-batteripakke
  • USB-kabel
  • Dokumentasjon

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
408393