636871

Frödin Waker Taker Brown 2cm

Mikael Frödin Fly Design

Varunummer: 261765
95:-
Obekräftad 2024-04-30
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Den skandinaviske bindmästaren Mikael Frödins flugor har redan åtnjutit stor popularitet i åratal, eftersom det har fångats så många laxar och havsöringar med de geniala tubflugorna.

 

Foam & Waker Series är Mikaels nya serie, med vilken han hoppar på skatervågen som just nu sveper genom Europa. Det finns nog inget mer spännande fiske efter lax eller havsöring med ytfluga. Spännande attacker och hjärtklappning är förprogrammerade. Förutom att fiska lax med skumflugor spelar den ytfårande flugan en stor roll bland havsöringsfantasterna. Oavsett om det är på Östersjön eller i floderna, lockar skumflugorna på magiskt sätt havsöringen! Även den lynniga havsöringen i de danska översvämningsslätterna överlistar den lilla flugan utan problem.

 

Waker-flugorna från Frödin, liksom Gray Waker Taker Tube är en vidareutveckling av Muddler. Utöver Muddler-kroppen som är gjord av rådjurshår har flugan en skumbaksida som ger ännu mer flytande. Waker Taker har en utmärkt siluett och är mycket synlig för fisk. Flugans två vingar ser till att flugan inte välter och åker optimalt över ytan även i mycket snabba strömmar. Laxen och havsöringen älskar det!

 

Detaljer:

 

Vidareutveckling av Muddler med skumbaksida

Mycket effektiv ytfluga

Krok ingår

Färg: Grå

Om Frödin Flies:

Den svenska tillverkaren Frödin Flies är känd över hela världen för innovativa laxflugor och bindmaterial. Detta varumärke grundades av Mikael Frödin – en av vår tids mest inflytelserika laxfiskare, som ständigt driver på med sina produkter och idéer. Förutom ett omfattande utbud av tillbehör erbjuder Frödin Flies dig även de perfekta spöna och rullarna för laxfiske. Utan tvekan kommer de lätt att glädja de mest krävande laxfiskarna på grund av deras fantastiska design och enastående kvalitet. Sist men inte minst, enligt sloganen "Fight for the Wild Lax" kämpar Frödin Flies-teamet ständigt för skyddet av våra vilda laxbestånd.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
636871