636843

Frödin Foam Dry BGH 2cm

Mikael Frödin Fly Design

Varunummer: 261758
95:-
-+
3 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Frödin Foam Torrflugor är insektsimitationer med ben som skapar rörelse på ytan och lockar fisken att slå till.

 

 

Frödin Foam Dry BHG
I klara floder är den svartgröna vår favorit. Inte bara under ytan, utan även fiske med fångst eller drivning på ytan. Denna lite speciella variant har fungerat bra med både lax och havsöring. Högflytande skum ger en nästan osänkbar skapelse som fiskas i stilla vatten i danska floder såväl som i de hårda snabba floder i väst.

 

Frödin Foam Dry Pahtakorva
Brun/gul skumfluga är i vår värld den perfekta skumflugan när vattnet har lite färg, kanske speciellt en dag med sol eller bara lätta moln. Att harmonisera flugan med vatten och förhållanden är en bra tumregel även vid fiske på ytan. De mjuka gummibenen ger extra rörelse och skumkroppen en attraktiv profil.

 

Frödin Foam Dry Nasty Banana
Naturligtvis behövde vi göra en Pahtakorva-version av den lilla, dödliga, effektiva torrisen. Den orange/bruna kombinationen med sina orange- och svartrandiga gummiben passar utmärkt till det humusfärgade vattnet i skogsälvar. Med sin orange mage, grizzly-färgade hackle ger den ett alfint men ändå färgstarkt intryck. Normalt sett är det klara vattnet bäst för grunt fiske, men om du vill söka efter fisken på ytan i färgat vatten är detta rätt färgkombination.

Recensioner
Frågor & svar
Support
636843