106306 106306 106306

Eumer Plastic Tubing S

Clear

Varunummer: 120105
39:-
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Med Eumers plasttuber kan du binda mycket stora flugor, eller extra små, och allt däremellan. Både plast- och silikontuberna är så tåliga att de klarar mycket kallt vatten, men de är också så skrymmande att du alltid kan dra dem över krokögat. Dessa plasttuber ger dig så många alternativ när det gäller storlek och färg att du kan binda den perfekta flugan.  

 

Ett litet tips: Om du använder Eumers mässingsrör passar plaströret i storlek L alltid som krokrör. L plaströr passar alltid som krokrör. För extra effekt kan du matcha eller ge flugan en extra attraktorfärg.  

 

Eumers plasttuber är tillverkade av fluorescerande, elastiskt och töjbart material som passar alla typer av flugor. Tack vare de starka färgerna går det att binda otroliga flugor direkt på plaströren. Plaströren finns i 9 olika färger och i 4 olika storlekar. Plaströren är tillverkade så att en mindre storlek passar perfekt ihop med den större storleken. Rören är naturligtvis kompatibla med Eumers mässingsrör. Förpackningarna innehåller 1 meter och finns även i sortimentsförpackningar.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Copper Tubes 25mm The Fly Co
Köp
69:-
10
HMH Tubefly Tool Premium
849:-
Support
106306