285847

Eberlestock M5 Transformer 37L

Timber Veil

Varunummer: 197394
2 499:-
FargevariantTimber veil
Visa varianter som lista
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Transformer kompletterar vår F1 Mainframe-ryggsäck.

 

Det är en lätt, mångsidig ryggsäck som kan användas fristående eller fästas på Mainframe. Med en komplett layout som inkluderar både över- och framåtåtkomst samt två sidofickor i full längd, är Transformer utformad för att tilltala dem som letar efter Eberlestock-kvalitet i kombination med viktbesparingar i minimalistisk stil, samtidigt som den behåller tillräckligt med funktionalitet för att vara en utmärkt allroundryggsäck.

 

När du använder Transformer som en fristående ryggsäck rekommenderar vi att du lägger till vår AGIF "Endo"-ram, som fästs på ryggsäckens baksida via små kardborreband. Du kan också lägga till en av våra höftbälten eller använda det från Mainframe om du använder ryggsäckarna som ett set. Detta är ett enkelt och mångsidigt system med en unik och praktisk modulär struktur. Du kan bygga den ryggsäck som bäst passar dina behov eller ett system som låter dig välja utifrån ögonblickets krav, där varje alternativ erbjuder en sömlös funktionalitet.

 

  • (6) Sidokompressionsremmar. När de kombineras med Mainframe-ryggsäcken kommer dessa remmar att komprimera och hålla kvarter, väskor och annan utrustning du behöver bära.
  • Långa sidofickor. Stora nog att rymma 3 liters vätskesystem och spaningsteleskop.
  • Framre kompressionsremmar.
Recensioner
Frågor & svar
Support
285847