641956 641956 641956

Urberg Rogen Lightweight Gasburner

Pålitlig och mångsidig gasbrännare

Varunummer: 263035
249:-Kampanjpris
299:-Ordinarie pris
-+
18 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Urbergs Rogen Lightweight Gasburner är en otroligt lätt men kraftfull gasolbrännare som är särskilt utformad för utomhusbruk. Den är perfekt för äventyrliga personer som vill laga mat eller koka vatten under resan.

 

 

  • Minsta koktid för 1 liter vatten: 3,5 minuter
  • Kompatibel med gasolbehållare med standardgänga
  • Maximal effekt: 3000 W
  • Bränsletyp: Gasol
  • Paketets mått: 5,7 x 7,2 cm
  • Diameter när den är utfälld: 10,7 cm
  • Höjd när den är utfälld: 8,2 cm när den är utfälld
  • Vikt: 80 g


Med sin imponerande effektivitet och bärbara design kommer den att vara en pålitlig följeslagare på dina utomhusutflykter.

 

Den revolutionerande konkava brännaren på Rogen Gasburner ger dig en snabb och jämn låga som tål även starka vindförhållanden.

 

Du behöver inte längre oroa dig för instabilt bränsle eller svår tändning. Den inbyggda Piezo-tändaren gör det enkelt att tända, så att du snabbt och enkelt kan börja laga mat.

 

Med en minimal koktid på bara 3,5 minuter för 1 liter vatten kan du enkelt och effektivt tillaga dina favoriträtter eller värma vatten till te, kaffe eller soppa.

 

Den har stöd för gängade standardgasbehållare, så du behöver inte oroa dig för kompatibilitet. Med en maximal effekt på 3000 W får du den värme du behöver snabbt och effektivt.

 

Rogen Gasburner är utformad med tanke på bärbarhet och har en praktisk förpackningsstorlek på 5,7 x 7,2 cm, vilket gör den lätt att få plats med i ryggsäcken eller väskan.

 

När den är utfälld har den en diameter på 10,7 cm och en höjd på 8,2 cm, och väger bara 80 g. Det gör den till ett perfekt val för vandrare, campare eller backpackers som vill minimera vikten på sin utrustning utan att göra avkall på funktionaliteten.

 

Oavsett om du förbereder enkla rätter eller bara behöver koka vatten för att stilla törst eller hunger på en vandring, kommer Rogen Lightweight Gasburner från Urberg att vara den pålitliga följeslagare du kan räkna med.

 

Med sina imponerande funktioner och kompakta design är det en investering du inte kommer att ångra. Ge dig ut och utforska naturen med vetskapen om att du har det perfekta köksverktyget med dig!

 

 

1% For The Planet Urberg har åtagit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en erkänd miljöskyddsorganisation. Så när du väljer en produkt från Urberg gör du också ett aktivt val för att bevara vår underbara planet.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
641956