643344 643344 643344 643344 643344

UKSW lockfågel svart kråka med Flock

Hel kråka lockfågel med Flock-belägg

Varunummer: 263382
89:-
Midlertidig utsolgt hos leverandør
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

UKSW decoy black crow med Flock är en full crow decoy (korpliknande) med det velourliknande antireflexbeläggningsmaterialet Flock som förhindrar bländning och reflexer oavsett jaktväder. Kan användas på marken, uppe i träden eller på styltor. Dessa lockbeten är grundläggande utrustning för alla kråkjägare.

 

Dessa helkroppsflockbelagda kråklockar kommer att lura de smartaste fåglarna - flockbeläggningen ser ultrarealistisk ut och förhindrar bländning eller reflektion oavsett väder. Dessa har visat sig vara bra att använda bland ditt mönster på marken och blandade med flockade kråkskalslock och/eller våra Sillosocks Crow vindsäckslock.

 

Lockkråkorna kommer med en pinne och separata fötter för att fästas på undersidan av lockbetskroppen för maximal presentationsmångsidighet.

 

Dessa helt svarta lockbeten är perfekta för kråkor och duvor att upptäcka på avstånd då de skapar en tydligare siluett. Både korpar och kråkor är perfekta som tröstlock, det vill säga andra fågelarter som duvor känner sig trygga med. Om det finns ett par kråkor nära en flock lockbete känner sig duvorna genast säkrare och kommer snabbt in för landning.

 

Recensioner
Frågor & svar
Support
643344