432511 432511 432511 432511 432511 432511

Guideline Flystarter 9' #5

Komplett fluesett for lett fluefiske

Varunummer: 245887
2 399:-
-+
100+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Guideline Flystarter II 9' #5 flugfiskesats från Guideline är anpassad för fiske efter öring, harr och röding med torrflugor, nymfer och medelstora streamers i både stilla och rinnande vatten. Setet levereras i ett lätt och robust spörör med 4 individuella fack för spödelarna. Du behöver bara knyta på din favoritfluga och du är redo att fiska.

 

  • Setet innehåller
  • Guideline Flystarter II 9' #5 4-delad flugspö
  • Riktlinje Flugstartare ABS flugrulle
  • Guideline 20lbs stöd
  • Riktlinje Flugstarter WF5 flytlina
  • Guideline 9' 3x/0,20mm avsmalnande front
  • Styrstångsrör med separata fack

 

Guideline 9 '#5 Flystarter II flugspö


Flystarter flugset innehåller Guideline Flystarter II 9' #5 4-delat flugspö av 30T grafit som ger dig en modern och medelsnabb action som gör spöet väldigt lätt att kasta och som matchar perfekt med fluglinan som är speciellt gjord för just detta spö.

 

Flystarter II flugspö är lätt i handen och har en snygg matt, mörkgråblå finish med mörkgrå spöringar och akvamarin/silver metallic finish.

 

Half Wells korkhandtag med hårda EVA-förstärkningar i kanterna, samt ett snyggt rullfäste med knallsvarta aluminiumkomponenter som har en graverad Snake-logga.

 

Riktlinje Flugstartare ABS flugrulle


Guideline Flystarter ABS flugrulle är lätt och har en bra spoldiameter för bättre förvaring av fluglinan och ger möjlighet till snabb upplindning när behov uppstår. Rullen har en pålitlig och smidig broms tillverkad av rostfritt stål med teflonskivbromsar.

 

Guideline Flystarter WF5 floatfluglina, backing och blank


Guideline Flystarter WF5 fluglina har en kort lättkastande klump på 8,0 meter som snabbt tunnar ut mot linans baksida till en tunn skjutlina som enkelt gör långa kast även utan att använda all energi på gipset.

Fluelina kommer helt upplindad på rullen med fäst 9' avsmalnande nylon med 0,20 mm spets. I mitten av linan hittar du 20lbs av backning för de tillfällen då du behöver köra kraftig fisk, utan att vara rak att ta slut.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
432511