609470

Blue Fox Vibrax Hot Pepper 10g SYB

Varunummer: 254920
99:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Den testvinnande och långgjutna Bluefox Vibrax Hot Pepper-spinnaren är en sötvattensfiskares bästa vän. Den är designad med dubbla signalprickar målade i två lager för att öka fiskens uppmärksamhet. Dess unika anti-twistöga förhindrar att linan vrids, vilket säkerställer en smidig fiskeupplevelse och många träffar. Spinnern snurrar livlig alleree i låga hastigheter.

VMC krok
Simdjup: 0,6-1,2m
Spinnerblad storlek 1, 2, 3 och 4
Vikt 4g, 6g, 8g och 10g
Finns i 4 storlekar
Många effektiva och vackra färger


Denna spinner är känd för sitt livliga spinn i låga hastigheter och för sitt långa kastavstånd. Med en inbyggd rotor i klockan skapar den ett attraktivt och irriterande ljud som fiskar tycker är oemotståndligt. Vibrax Hot Pepper är inte bara en spinnare, det är en ljud- och ljusgenerator som väcker aptiten hos öring, gädda, sutare och abborre.

Vibrax Hot Pepper-spinnaren fungerar bara under start. Om man stannar sjunker den snabbt ner i vattenlagren. Dess storlek påverkar dess simmönster och djupet den uppnår, och den bibehåller mjuk rörelse oavsett insvängningshastigheten. Detta gör den till en testvinnare och ett populärt val bland sötvattensfiskare i Sverige.

Vibrax Hot Pepper är utrustad med en högkvalitativ VMC-krok och har ett simdjup på 0,6-1,2 meter. Den kommer i vikterna 4g, 6g, 8g och 10g, vilket gör den till en lättviktare som fortfarande lyckas vrida på sig.

Spinnern har bevisat sin effektivitet i flera tester, där den fått toppbetyg och blivit utsedd till "Bäst i test" i Villmarkslivs stora spinnertest flera gånger. Man har även tagit en solid andraplats i Villmarkslivs största 2016 och 2023.

Bluefox Vibrax Hot Pepper spinner är en del av ett omfattande utbud av fiskeutrustning från Blue Fox. Oavsett om du jagar små öringar i bäckar och mindre vattendrag eller om du fiskar lax och större fiskar så har Blue Fox ett utbud som täcker de flesta behov. Med denna spinnare kan du fiska smartare, mer effektivt och skörda frukterna av kvalitetsutrustning.

Rotorn inuti klockan skapar ett extra attraktionsljud som drar till sig fiskens uppmärksamhet. Kroppen roterar i motsatt riktning mot spinnerbladet, och risken för att senan vrids under fiske minskar.

Använd gärna ett snurrstopp under invändningen, hugget kommer oftast i samma ögonblick som du börjar veva igen.

"Vibrax® är patentskyddat. Spinners är vinnare»

Genomförda tester av Blue Fox Vibrax Hot Pepper
I juni 2023 sprang Blue Fox Vibrax Hot Pepper iväg med segern och 1:a platsen i Villmarks liv nr 6.
I nummer 11/2012 i tidningen Villmarkslivs stora test av spinnare var Vibrax® Hot Pepper CYR Bäst i test av alla öringspinnare på marknaden. 27 provfiskare testade totalt 19 olika spinnare var och de gick på totalt 131 fisketurer.
10 av 10 poäng i tidningen Alt om Fiskes test 03/18. Kommentar: - Fånga mer fisk helt enkelt!
Nytt stort test 2016. Av alla testvinnare kommer Vibrax Hot Pepper CYR på andra plats. Förstaplatsen gick till daggmaskar. Vildmarksliv 16/11.
Stort spinnertest sommaren 2018. Hot Pepper CYR är återigen på prispallen, på platsen bakom Vibrax Long Cast. Vildmarken 18/11.

Recensioner
Frågor & svar
Support
609470