420712 420712 420712

Work Sharp PTS manuell knivslip

Till slipning av kockknivar, sax osv

Varunummer: 241969
459:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning
Slipa alla knivar i ditt kök med Work Sharp PTS knivslipare.
 
Kockknivar, filéknivar, täljknivar och brödknivar. Några snabba drag genom diamanthjulen och keramiska hjulen; nu är du redo att förbereda den underbara måltiden. PTS är ett snabbt, enkelt och effektivt sätt att slipa dina köksknivar.
 
Diamantslipskivor och keramiska slipskivor är förinställda i optimal vinkel för att snabbt och konsekvent återställa ett skarpt egg och polera egget tillbaka till fabriksnivå. Diamanthjulen återställer snabbt och återställer egget, sedan finslipar du med de keramiska hjulen tills du får ett otroligt vasst egg. Använd de keramiska hjulen dagligen för att behålla den skarpa eggen.
 
Ett mjukt gummigrepp och en mjuk bas ger en säker och bekväm slipupplevelse. Kompakt storlek passar lätt i kökslådan, med din campingutrustning eller med din grillutrustning. Kämpa aldrig med en matt kniv igen.
 
Work Sharp är ett fjärde generationens familjeägt företag i södra Oregon som är dedikerat till att designa och tillverka det bästa inom slipverktyg. Att fokusera på kunden är kärnan i vår designfilosofi, och våra produkter backas upp av en 3-års garanti.
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
420712