137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380 137380

Work Sharp Guided Field Sharpener

Kompakt sliper for en total slipeløsning

Varunummer: 155857
529:-
-+
7 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning
Work Sharp Guided Field Sharpener är en liten, lätt och kompakt fältbryne- och knivslipare med vinkelstyrningar som erbjuder en total sliplösning oavsett om du är på jakt, till fältköket eller hemma i köket.
 
 
Work Sharp fältslip med styrningar är den kompletta knivsliparen som passar lika bra i ryggsäcken, på fältet, hemma i verktygslådan, fiskelådan, i båten eller någon annanstans där du behöver ett vasst verktyg.

 

Detta är den första 5-stegsslipmaskinen med styrningar i sliplösningen för friluftsmän och proffs som behöver en komplett, robust, mångsidig och inte minst kompakt sliplösning.
 
 
Work Sharp GFS-fältslipen har 5 steg av slipning och hening, var och en med en inbyggd styrning för en kortfattad fasad kant över hela bladet.

 

Slipstyrningarna är specialbyggda för jaktknivar, fickknivar och filéknivar, vilket gör arbetet enkelt när du ska slipa platta, böjda och tandade knivblad, samt fickknivar, yxor och macheter.

 

  • 2 diamantskivor, en grov för att forma och reparera skador och en fin för slipning.
  • 2 keramiska slipstänger - en 3-positionsstång som har grov, fin grus och fiskkrokkantsida. plus en mindre diameter för tandade köksknivar.
  • 1 läderrem för en supervass finish på dina knivblad

 

Testet till "Tärningkast 6" i tidningen Jakt & Fiske:

Citat från testet: "Ett columbiaägg av ett bryne! Så många olika val av slipgrad och funktioner att det är lite otroligt. Har fasta guider för vinklar och är väldigt lätt att använda, men se även instruktionsfilmen så får du med allt. Bra slipytor och bra grepp. Ger en bra effekt på knivarna. Väger förvånansvärt lite i förhållande till alla möjligheter. Solig testvinnare!"

 

Testvinnare i Vildmarksliv oktober 2022:

Citat från testet:

"Brett användningsområde, släta och tandade knivblad, yxor, saxar, fiskekrokar och en mängd olika äggredskap. Tre års garanti. Reservdelar finns. Bra bruksanvisning på engelska. Hål för snodd." + "Blir en testvinnare baserat på dess mångsidighet, den kompakta designen och det faktum att den producerar väldigt vassa egg".

Läs hela testet här (Testet öppnas i en ny flik)

 

Omtalad av den bästa och mest erfarne knivskaparen:

Den legendariske knivmakaren Ken Onion om Worksharp field knivslip: "Jag är imponerad av de smarta detaljerna - som magnetplattan, vinkelstyrningarna, de runda keramiska stängerna och remmen. En verkligt allt-i-ett-vässare som är lätt att göra bära. Det är helt klart den bästa manuella sliparen jag någonsin har använt. Jag gillar särskilt skärpans mångsidighet. Jag har använt den på platta knivblad och böjda knivblad samt fiskkrokar. Den har något för alla användningsområden trots dess kompakta storlek."

 

Slipar flera typer av blad:

  • Standard knivar
  • Tandade/tandade knivar
  • Fiskekrokar
  • Sax
  • Yxor
  • Trädgårdsredskap

 

Worksharp Field Grinder är tillverkad och kvalitetssäkrad i Asland i Oregon (USA) och kommer med en begränsad livstidsgaranti.
 
 
I paketet ingår en användarmanual.

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
137380