139080 139080 139080 139080 139080 139080 139080

Work Sharp Ken Onion

Best i test kniv- og verktøysliper

Varunummer: 155723
2 998:-
-+
20+ stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning
Worksharp Ken Onion är en kniv- och verktygsslip, en testvinnare för dem som vill ha det bästa för sina knivar. Work Sharp "Ken Onion" skärper snabbt och enkelt knivskarpt.
 
 
WorkSharp har i samarbete med den legendariska "Hall of Fame"-knivtillverkaren Ken Onion tagit fram en ny knivslip med helt unika egenskaper.
 
 
WorkSharp WSKTS har varit en stor framgång, och har flera tusen nöjda användare runt om i landet. Nu har WorkSharp vidareutvecklat detta och lanserar nu "Ken Onion Edition", knivslipen för den som vill ha "det bästa".

 

Ken Onion Edition har:

  • Justerbar eggvinkel
  • Justerbar hastighet
  • Större motor
  • Bredare och bättre slipband

 

Innehåll:

  • 1 st Worksharp Ken Onion kniv och verktygsslip
  • 1 st P120 Extra grovt slipband
  • 1 st X65 Grovt slipband
  • 1 st X22 Medium slipband
  • 1 st X4 Fint slipband
  • 1 st 6000 Extra fint slipband

 

Testad till "8 av 10" i tidningen Vildmarksliv 10-2022

Citat från testet: "Flexibel slipvinkel, slipar allt du kan komma till" + "Efter en runda med slipbandet som beskrivs i bruksanvisningen fick vi ett väldigt vasst egg".

Läs hela testet från Jägare här (öppnas i ny flik).

 

Testad till "Tärningskast 6" i tidningen Jägare Nr 5 2020

Citat från testet: "När jag testade Ken Onion Edition var jag tvungen att skamfullt erkänna att jag slipade alla knivar, saxar och yxor i huset samtidigt som jag spenderade på två knivar. De blev också vassa. Väldigt vassa..." + " Med hjärtat i halsen gled tvåhundrakronorskniven över de två finaste banden. När en väl mogen tomat dissekerades med ett knivskarpt snitt gick jag in i en euforisk vilopuls"

Läs hela testet från Jägare här (PDF-kopia som öppnas i en ny flik).

 

Testad till "Bäst i mellanklassen" i tidningen Vildmarksliv Nr 10 2016

Citat från testet: "Bäst i medelklassen - Smidig elektrisk bandslipmaskin med en rad inställningar och tillval, som har det du behöver för att slipa/skärpa knivar. Slipmaskinen går in i kökslådan, är relativt ren att använda." Slipning av buköppnare och tandade egg gick snabbt. Enkelt och lätt att slipa både sax och yxa i ett test. Centrerar slipbandet väl. Inga problem med "off tracking".

Läs hela testet från Vildmarksliv här (PDF-kopia som öppnas i en ny flik).

 

Testad till "9 av 10 stjärnor i tidningen Jakt Nr 8 2014

Citat från testet: "Slipmaskinen är bra på att centrera slipbandet både när det går fritt och när det är belastat." + "Slipar det mesta blixtslipt, enkelt och snabbt, litet och lätt" + "Slipmaskin som fungerar"

Läs hela testet från Jakt här (PDF-kopia som öppnas i en ny flik).

 

Tydligt markerade justerbara inställningar för eggvinkel mellan 15 och 30 grader, för riktig eggvinkel måste dessa tal multipliceras med två. 1,9 cm brett och 30,5 cm långt slipband med fjäderbelastad spänning och variabel hastighet.
 
 
Bra vägledning som visar rätt eggvinkel, slipband och hur många drag som behövs på varje sida. Fungerar även bra på sax och verktyg som en yxa.
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
139080