682701 682701 682701

Whiting Spey SH/C Grizzly dyed ShellPink

Grizzly dyed Shell Pink

Varunummer: 273213
399:-
FargevariantGrizzly dyed Shell Pink
Visa varianter som lista
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarSupport
Beskrivning

Whiting Spey Soft Hackle med Chickabou-fjädrar inkluderar mjuka hackelfjädrar och chickabou-fjädrar. Den övre delen av fjädrarna innehåller mjuka hackelfjädrar som lämpar sig för Matuka- och Sculpin-typmönster och svansar på räkflugor. Med mjuka hackelfjädrar kan du också skapa fina kragar för lax- och saltvattensflugor.

 

Den smala änden av pälsen innehåller Whiting Farms Chickabou-fjädrar. De är mycket finare och mer delikata än traditionell kalkonmarabou, som tenderar att vara för stor och grov för många flugor. Dessa fjädrar är idealiska för små blodiglar och flicksländemönster.

 

Längden på pälsen är ungefär 30 cm.

 

Whiting - världens ledande leverantör av fjädrar till flugbindare.

Ett enastående urval av genetiska nackar och sadlar, framavlade genom många generationer av noggrant utvalda hönsraser. Från Henry Hoffmans pionjärarbete på 60-talet, via Tom Whitings övertagande 1989, till dagens produktlinje.

Fortsatt är det torrflugenackarna och -sadlarna Whiting är allra mest känd för, där kvaliteten är överlägsen jämfört med andra alternativ på marknaden.

De senaste åren har också sett många nya specialfjädrar för andra användningsområden, bland annat amerikanska tupp- och hönasnackar för lax- och kustflugor, Coq de Leon och nu de nya Spey-nackarna.

Recensioner
Frågor & svar
Support
682701