373757

Whiting 4B Hen Cape

Variant

Varunummer: 226395
349:-
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning
Whiting - Världens ledande leverantör av fjädrar för flugbindare.
 
 
Whiting Hen Cape - Whiting's klassiska hen cape för våtflugor, nymfer och laxflugor. Fjädrarna är längre än vad som är vanligt för standard hönskaft, du uppnår tät, jämn hackel och kan också lägga till hela palmerhackel som är mycket mjukare och mer levande än vad du får med ett cockhackel. Stort urval av storlekar, Whiting Hen Cape täcker även de minsta vårflugorna och nymferna.

 
Ett oöverträffat sortiment av genetiska halsar och sadlar, framavlade genom många generationer av noggrant utvalda kycklingraser. Från Henry Hoffmans pionjärarbete på 1960-talet, via Tom Whitings övertagande 1989, till dagens produktsortiment. Whiting är fortfarande mest känd för sina torrflugespön och sadlar, där kvaliteten är överlägsen andra alternativ på marknaden. De senaste åren har det också kommit många nya specialfjädrar för andra användningsområden, bland annat amerikanska tupp- och hönshalsar för lax och kustflugor, Coq de Leon och nu de nya Spey-halsarna.
 


Nackens längd är ca 30 cm, bredd 13cm. Nackens sidor och nedre del har de längsta fjädrarna vars längd är ca. 15 cm. Fibrernas längd är som högst 3 cm.
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
373757