446486

Westin W3 Powercast/Shimano Sahara FJ

Haspel fiskesett til predatorfiske

Varunummer: 250521
1 599:-Kampanjpris
2 748:-Ordinarie pris
0 stk på nettlager.
Få mail når varen er på lager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning

Den förbättrade och förstärkta 2:a generationen av Westins populära W3 Powercast-serie är utformad för att möta kraven från den moderna predatorfiskaren.

Produktinformation

Dessa haspelspön är utformade för att kunna kasta något större beten och för att hantera enorma gäddor! W3 Powercast har det finaste japanska TORAYCA High Performance Carbon för överlägsen aktion och kastlängd, riggad med kvalitetskomponenter från Seaguide.

  • Reel Seat: SKS
  • Hook keper: Seaguide Dhook
  • Guides: Seaguide LTS ring guides
  • Blank: Torayca High Performance Carbon blank, Reinforced with 1k wowen Carbon
  • Handle: Premium EVA handle

Den frambromsade haspelrullen Sahara kombinerar modern design med många av Shimanos bästa tekniska egenskaper. Perfekt för många sötvatten- och saltvattenmetoder, detta är en elegant mellanprisrulle som erbjuder hållbar prestanda och mångsidighet.

Produktinformation

Sahara är en rulle som betyder allvar. Den eleganta looken matchas mer än väl av det imponerande utbudet av teknik i en kombination som motsäger det anmärkningsvärt överkomliga priset.

Det första du kommer att lägga märke till när du använder Sahara är hur smidig, tyst och kraftfull den är när den roterar, speciellt när du drillar fisk under press. Detta beror på en kombination av HAGANE Gear, X-SHIP och Silent Drive. Denna tekniska trilogi finns vanligtvis på Shimanos dyrare rullar och är en oväntad bonus för alla Sahara-ägare.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
Support
446486