382430

Daiwa 20 Saltiga 2-speed LD 20

2021-Modell

Varunummer: 229269
6 659:-
-+
1 stk på nettlager

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Den helt nydesignade Saltiga LD-serien har den mjukaste, mest kraftfulla och pålitliga spakbromsen som finns idag. En och tvåväxlingsmodeller täcker alla situationer för havsfiskare.

 

  • Bearbetad aluminiumram i ett stycke
  • ATD Broms • CRBB
  • Kugghjul i rostfritt stål
  • Spak broms

 

I över ett halvt decennium har Daiwa skapat sig erfarenheter från hela världen om hur man bygger en stabil och hållbar saltvattenrulle som klarar allt den utsätts för. Alla dessa erfarenheter har de sedan kombinerat och fyllt Saltiga LD med.

 

Saltiga LD kan vara det bästa Daiwa gjort än så länge! Allt börjar med den exakt bearbetade aluminiumkroppen och sidoplåtarna i ett stycke.

 

Detta styva hölje innehåller vad som skiljer Saltiga LD från konkurrenterna – en noggrant utformad drivväxel och kuggdrev tillverkad av ett otroligt hållbart rostfritt stål.

 

Kugghjulen i rostfritt stål är hårdare än mässing och är mycket mer motståndskraftiga mot saltvattnet där denna rulle kommer att användas.

 

Kugghjul i rostfritt stål kritiseras ofta för att de saknar jämnhet, men Daiwas ingenjörer har lyckats med att få till en växelsats som är både raffinerad och smidig, men ändå mer kraftfull och hållbar än något annat på marknaden.

 

Saltiga LD har fått en rad förbättringar på alla områden av rullen samt kan hantera både flätade och monofilamentlinor på ett mycket tillfredställande sätt.

 

Själva bromsspaken har gjorts om helt för att möjliggöra en mer exakt bromskraft även vid mycket låga inställningar. 20 Saltiga LD designades för att vara vackert enkel och otroligt stark. Finns i enkel- och tvåhastighetsutförande.

 

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
382430