BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörAlternativerSupport
Beskrivning
Översatt till svenska betyder Sølvpilen Silverpilen. Detta blyfria bete kommer att kasta som en pil flyger, och det har visat sig vara ett utmärkt bete att imitera byten som tobis.
 
Flera havsöringar över fem kilo har fångats på detta bete och även atlantlax har fångats när man använder Sølvpilen från stranden. Den största vi har hört om hittills var en lax på 10,7 kg som fångats i Lillebælt i Danmark.

 

Efter bara några år på marknaden har silverpilen etablerat sig – och fått ett gott rykte som en stor fiskfångare. Teamet från Westin ligger bakom designen och utvecklingen, efter att de tröttnat på den dåliga kvaliteten på andra beten och wobblers. Silverpilen står för kvalitet, och endast kvalitetsmaterial används till allt från lack, UV-beläggning och rostfria sprickor och krokar.

 

Silverpilen har fångat många havsöringar på över 5kg genom åren. Ett säkert kort att ha i fiskeväskan.

 

Silverpilen har visat sig särskilt effektiv på havsöring, havsabborre, sej och torsk. Betet finns i flera olika vikter och färger. Betet är tillverkat av zink och är utrustat med VMC trekrokar i storlekarna #2 / #3 / #4.
 
Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Alternativer
PowerPro Moss Green 275m
Välj
Från 519:-
20+
Sufix XL Strong Platinum 300m
Välj
35%
129:-
199:-
100+
Rapala Clipper
99:-
Support
319059