128189
BeskrivningRecensionerFrågor & svarTillbehörSupport
Beskrivning

Westin W4 Wetsuit JetSet Lime

 


En mycket bra hel våtdräkt, kanske en av de bästa fritidsvåtdräkterna som någonsin producerats. Kostymen är fullproppad med funktioner, som du inte sett på ett sådant plagg förut, men viktigast av allt, de är designade för att rädda ditt liv i händelse av en olycka.

 


Våtdräkten är vattentät, vindtät och varm och håller dig varm och torr genom vår kalla vinter. Neoprenmuddar i ärmar, midjebälte och kardborre vid vrister och knän begränsar vatteninträngning.Fullt utrustad med vattenavvisande fickor, visselpipa mm.

 

Huvan kan tas av, munskydd i suffletten, för blåsiga dagar. 3M Scotch-reflexer, tejpade sömmar, fluorescerande orange färg, vilket gör att du är lätt att känna igen när du är i havet. Superb vattentätning, som ska hålla de starkaste stormarna borta! Kostymen har även hängslen för att göra den bekväm att bära.

 

Överskrider alla europeiska standarder för flytkraft på sådana plagg. Flytelement sys in i hela dräkten, vilket kommer att hålla dig flytande om du ramlar överbord. Tygdräkten är vävd med material som gör att våtdräkten är praktiskt taget omöjlig att riva sönder vid normal användning.

 

Saltvattenbeständiga dragkedjor.

 

OBS!! Det här är ingen överlevnadsdräkt, utan en flytdräkt för skickliga simmare.

 

För mer information om storlekar, se storleksguidefliken ovanför denna information.

Recensioner
Frågor & svar
Tillbehör
Support
128189