664224 664224

Vision Merisuola Musky 8'8" #10

Fluestang

Varunummer: 268599
10 299:-
-+
Beställningsvara (Forventet 10dagar)

500:- kronor ifrån att få fri frakt

BeskrivningRecensionerFrågor & svarAlternativerSupport
Beskrivning

Framtiden är här - Starkare, Lättare, Bättre.

 

Sök inte längre, nästa nivå av Merisuola Musky flugspön ger starkare och lättare spön för alla musky, hälleflundra, gädda och alla andra sportfiskare som jagar stora och tunga arter därute.

 

Varje Merisuola Musky-spö är förstärkt med grafen - det starkaste testade materialet i världen. Merisuola Musky-spön har snabb aktion och en stor mängd ren kraft för att bemästra de största muskyn och andra arter, men också för att kasta mycket stora flugmönster. Vi fortsatte att följa vårt pionjärarbete inom flugfiske med EVA-handtag eftersom de helt enkelt ger så mycket ren prestanda och ger en längre livscykel åt handtagen. Formen på handtaget är verkligen speciell på dessa Musky-spön eftersom de är speciellt utformade för muskyfiske. De förlängda främre och bakre handtagen är perfekta för åttan-figuren när de stora fiskarna följer flugan hela vägen till båten. Det långa bakre handtaget ger också bra armsupport under långa dagar med stora flugor och naturligtvis när du kämpar med stora fiskar.

 

Spöna är 8'8'' långa med långa handtag. Särskilt #10 8'8'' är ett trevligt spö att använda även i båtfiske för gädda medan den starkare #12-versionen passar perfekt för stora fiskar som hälleflundra och mal.

 

 

Längd Linklass Delar Vikt
8'8'' #10 4 132g
8'8'' #12 4 149g

 

 

 

Recensioner
Frågor & svar
Alternativer
Support
664224